ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκλονίζει η σύζυγος του νεκρού οπαδού της Γρανάδα: «Θα υπέγραφε να πέθαινε με αυτόν τον τρόπο»

Συγκλονίζει η σύζυγος του νεκρού οπαδού της Γρανάδα: «Θα υπέγραφε να πέθαινε με αυτόν τον τρόπο»
Screenshot

Ανατριχιαστικά τα λόγια της γυναίκας του οπαδού που έχασε τη ζωή του στις εξέδρες της αναμέτρησης Γρανάδα - Μπιλμπάο στην Ισπανία

Θλίψη έχει προκαλέσει στην Ισπανία ο θάνατος φιλάθλου της Γρανάδα στις εξέδρες του γηπέδου, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για τη 16η αγωνιστική της La Liga.

Ο 70χρονος υπέστη καρδιακή ανακοπή και παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε λίγο μετά. Με τις δύο ομάδες να συμφωνούν για την οριστική διακοπή του παιχνιδιού.

Η σύζυγος του άτυχου οπαδού της Γρανάδα μίλησε σε ισπανικά Μέσα για την αγάπη που είχε ο άντρας της για την ομάδα του.

«Ο σύζυγός μου έλεγε πάντα ότι, όπως η Γρανάδα έτσι κι αυτός θα πολεμούσε μέχρι να πεθάνει. Θα υπέγραφε να πέθαινε με αυτόν τον τρόπο. Τον περασμένο Μάιο διαγνώστηκε με καρκίνο κι από τότε άλλαξε η ζωή μας ριζικά. Παρά τις δυσκολίες, δεν είχε σταματήσει να πηγαίνει στο γήπεδο για να εμψυχώσει την ομάδα που αγαπούσε. Δεν έχανε παιχνίδι ακόμα κι αν έβρεχε, ενώ βρισκόταν στο πλευρό της σε όλες τις κατηγορίες, πριν ανέβει στη La Liga.

Συνήθως παρακολουθούσαμε τους αγώνες οικογενειακά μαζί με τον γιο μας, ωστόσο αυτήν τη φορά πήγε μόνος του. Όταν έφυγε από το σπίτι τον είχα δει σε καλή κατάσταση. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα τον άφηνα να φύγει», ανέφερε.