ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τραγωδία στην Ισπανία – Νεκρός φίλαθλος στις εξέδρες από ανακοπή στο Γρανάδα-Μπιλμπάο

Τραγωδία στην Ισπανία – Νεκρός φίλαθλος στις εξέδρες από ανακοπή στο Γρανάδα-Μπιλμπάο

Τραγική κατάληξη είχε η ανακοπή καρδιάς που υπέστη φίλαθλος στο «Λος Κάρμενες», καθώς όπως έγινε γνωστό άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Η αναμέτρηση της Γρανάδα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για την Primera Division ήταν σε εξέλιξη στο πρώτο ημίχρονο. Από τις κερκίδες έγινε κατανοητό πως υπάρχει πρόβλημα με φίλαθλο που βρισκόταν εκεί. Ο διεθνής τερματοφύλακας των Βάσκων, Ουνάι Σιμόν, αντιλήφθηκε πως κάτι σοβαρό έχει γίνει.

Αμέσως έσπευσε να ειδοποιήσει τον διαιτητή της αναμέτρησης κι αυτός με τη σειρά του ενημέρωσε το ιατρικό προσωπικό στο ματς. Ο φίλαθλος υπέστη ανακοπή καρδιάς και έσπευσε στο σημείο το ιατρικό τιμ των γηπεδούχων για καρδιοαναπνευστική ανάνηψη.

Οι υπόλοιποι φίλαθλοι που ήταν στο σημείο, κράτησαν ένα λευκό σεντόνι για να μη βλέπει κανείς τι συμβαίνει με τον άτυχο φίλαθλο. Ακολούθως τον πήγαν στο ιατρείο του γηπέδου κι από εκεί τον παρέλαβε ασθενοφόρο για το νοσοκομείο. Η αναμέτρηση διακόπηκε.

Δυστυχώς λίγη ώρα αργότερα, τα ΜΜΕ στην Ισπανία μετέδωσαν πως άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο. Με την αναμέτρηση να σταματά οριστικά με απόφαση της λίγκας. Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε η Γρανάδα με ανακοίνωσή της εκφράζοντας τη θλίψη και τα συλλυπητήριά της.