ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Europa League, ΑΕΚ: Συλλήψεις τριών οπαδών στην Ολλανδία - Επίθεση σε σεκιούριτι

Europa League, ΑΕΚ: Συλλήψεις τριών οπαδών στην Ολλανδία - Επίθεση σε σεκιούριτι
Intime

Europa League: Στη σύλληψη τριών οπαδών της ΑΕΚ, στο περιθώριο της αναμέτρησης με τον Άγιαξ, προχώρησε η Αστυνομία της Ολλανδίας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των Αρχών, στο περιθώριο της αναμέτρησης, το βράδυ της Πέμπτης (14/12) στην 6η αγωνιστική του Europa League, προχώρησε σε 147 συλλήψεις, τρεις εκ των οποίων είναι οπαδοί της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία του Άμστερνταμ, τρεις οπαδοί της Ένωσης επιτέθηκαν σε σεκιούριτι του γηπέδου και ένας εξ αυτών συνελήφθη, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο.

Όσον αφορά στις άλλες δύο συλλήψεις οπαδών του «Δικέφαλου», αφορούν για κατάσταση μέθης σε δημόσιο χώρο. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Σημειώθηκε επεισόδιο στην κερκίδα των φιλοξενούμενων περίπου στις 21:30 (σ.σ. 22:30 ώρα Ελλάδας) μετά από παρέμβαση σεκιούριτι για τη χρήση λέιζερ από Έλληνες οπαδούς. Τρεις υπάλληλοι της ασφάλειας δέχτηκαν επίθεση και τραυματίστηκαν. Θα καταθέσουν γι’ αυτό σύντομα. Η αστυνομία μπόρεσε να συλλάβει έναν ύποπτο για την επίθεση αμέσως μετά τον αγώνα. Παράλληλα, δύο ακόμη Έλληνες οπαδοί συνελήφθησαν για κατάσταση μέθης σε δημόσιο χώρο. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και δεν αποκλείονται κι άλλες συλλήψεις».

Σχετικές ειδήσεις