ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Conference League, Ολυμπιακός: Μαθαίνει «εμπόδιο» στα play offs των νοκ άουτ - Οι πιθανοί αντίπαλοι

Conference League, Ολυμπιακός: Μαθαίνει «εμπόδιο» στα play offs των νοκ άουτ - Οι πιθανοί αντίπαλοι
Eurokinissi

Conference League: Την ομάδα που θα αντιμετωπίσει στα play offs των νοκ άουτ της διοργάνωσης, με στόχο την πρόκριση στους «16» θα μάθει το μεσημέρι της Δευτέρας (18/12) ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» έγιναν η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει από το Europa League στο Conference League, μια και ΑΕΚ και Παναθηναϊκός δεν μπόρεσαν να πάρουν τους «τελικούς» που είχαν κόντρα σε Άγιαξ και Μακάμπι Χάιφα, αντίστοιχα, με αποτέλεσμα να μην συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία.

Έτσι, το μεσημέρι της Δευτέρας (18/12) ο Ολυμπιακός δίνει το «παρών» στην κλήρωση για τη φάση των play offs των νοκ άουτ στην τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Στόχος, είναι η πρόκριση στους «16» του τουρνουά, εκεί που βρίσκεται ήδη ο ΠΑΟΚ, μετά την πρωτιά που πήρε στον όμιλο του, αφήνοντας την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στη δεύτερη θέση και την… μετέτρεψε αυτόματα σε πιθανό αντίπαλο των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ θα αντιμετωπίσει στη φάση των play offs των νοκ άουτ, έναν σύλλογο που τερμάτισε στην δεύτερη θέση των ομίλων του Conference League. Πέραν των «Αετών» της Bundesliga, οι οποίοι τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του 7ου ομίλου, υποψήφιοι αντίπαλοι είναι οι: Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία), Γανδη (Βέλγιο), Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Κροατία), Μπόντο/Γκλιμτ (Νορβηγία), Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), Λουντογκόρετς (Βουλγαρία).

Τα πρώτα ματς της συγκεκριμένης φάσης θα λάβουν χώρα στις 15 Φεβρουαρίου, με τις ρεβάνς να διεξάγονται μία εβδομάδα αργότερα, στις 22 του μηνός. Την επόμενη ημέρα, ήτοι την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου θα γίνει η κλήρωση για τη φάση των «16».

Σ’ αυτήν θα βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, ως επικεφαλής του 7ου ομίλου και θα αντιμετωπίσει τον νικητή που θα προκύψει από μία «μάχη» των play offs των νοκ άουτ, όπου βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Αν οι «ερυθρόλευκοι» προκριθούν, τότε αυτόματα «βγαίνουν» από τον… δρόμο του «Δικέφαλου του Βορρά», αφού υπάρχει ακόμα ο περιορισμός των συλλόγων από την ίδια χώρα.

Σχετικές ειδήσεις