ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές, Τάσος Μπακασέτας: Παλεύει την ανατροπή η Τραμπζονσπόρ - Νέα πρόταση

Μεταγραφές, Τάσος Μπακασέτας: Παλεύει την ανατροπή η Τραμπζονσπόρ - Νέα πρόταση
EPA/Tibor Illyes, ΑΜΠΕ

Μεταγραφές: Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Τάσου Μπακασέτα προσπαθεί να πετύχει η Τραμπζονσπόρ.

Ο Έλληνας μέσος αποτέλεσε τον μεγάλο πρωταγωνιστή στο ιστορικό πρωτάθλημα που κατέκτησε η Τραμπζονσπόρ τη σεζόν 2021-’22 με αποτέλεσμα να θεωρείται βασικό «γρανάζι» στη… μηχανή της ομάδας.

Το συμβόλαιο του διεθνή αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας με τους Τούρκους ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι και ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει σε άλλο πρωτάθλημα την καριέρα του.

Αυτός ήταν και ο λόγος που απάντησε αρνητικά στις δύο πρώτες προτάσεις ανανέωσης που είχε δεχθεί από τους ιθύνοντες της ομάδας της Τραπεζούντας, ενώ το προηγούμενο διάστημα υπήρχε έντονη φημολογία για συμφωνία με του με ομάδα της Αγγλίας.

Ωστόσο, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την γειτονική χώρα, η Τραμπζονσπόρ δεν έχει παρατήσει την προσπάθεια για την επέκταση του συμβολαίου του. Όπως τονίζεται στην «Hurriyet» προ ημερών, ο παίκτης δέχθηκε και τρίτη πρόταση ανανέωσης.

Σ’ αυτήν, οι ετήσιες απολαβές για τον Τάσο Μπακασέτα θα φτάνουν τα 1,75 εκατομμύρια ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ θα υπάρχουν και σημαντικά μπόνους επίτευξης στόχων. Μάλιστα, στις αναφορές γίνεται λόγος για θετική διάθεση από τον Έλληνα άσο για την ανανέωση.

Σχετικές ειδήσεις