ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Premier League: Και επίσημα νέος προπονητής στη Νότιγχαμ ο πρώην «πράσινος» Νούνο Εσπίριτο Σάντο

Premier League: Και επίσημα νέος προπονητής στη Νότιγχαμ ο πρώην «πράσινος» Νούνο Εσπίριτο Σάντο
AP IMAGES

Premier League: Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο είναι και επίσημα ο αντικαταστάτης του Στιβ Κούπερ στη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ιδιοκτήτης της αγγλικής ομάδας αποφάσισε τη λήξη της συνεργασίας με τον Στιβ Κούπερ, μετά από το κακό ξεκίνημα στην Premier League (17η), μετρώντας ένα σερί έξι αγώνων πρωταθλήματος χωρίς νίκη και μόλις μία στα τελευταία 13 παιχνίδια.

«Όλοι στη Νότιγχαμ Φόρεστ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Στιβ για την υπέροχη συνεισφορά του στον ποδοσφαιρικό μας σύλλογο. Το επίτευγμά του να καθοδηγήσει τη Φόρεστ πίσω στην Πρέμιερ Λιγκ θα παραμείνει αναμφίβολα μια εμβληματική στιγμή στην ιστορία του συλλόγου.

Ευχαριστούμε τον Στιβ για την αφοσίωσή του και τη δέσμευσή του όσο ήταν μαζί μας, καθώς και την απίστευτη σχέση που δημιούργησε με τους υποστηρικτές μας και την πόλη του Νότιγχαμ.

Ο Στιβ θα παραμείνει πάντα φίλος του κλαμπ και θα είναι για πάντα ευπρόσδεκτος στο City Ground. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις μελλοντικές του προσπάθειες» είπε για τον Κούπερ ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Την Τετάρτη (20/12) ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Ο Πορτογάλος προπονητής οδήγησε τη Γουλβς στην άνοδο από την Championship το 2018, προτού στη συνέχεια την φέρει στην έβδομη θέση στην Premier League, πέρασε και από το τιμόνι της Τότεναμ, ενώ στο παρελθόν (2012) είχε υπάρξει μέλος του τεχνικού τιμ στον Παναθηναϊκό, στο πλευρό του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

«Ο Νούνο εντάσσεται στον σύλλογο με συμβόλαιο δυόμισι ετών και θα δώσει τον πρώτο του αγώνα το Σάββατο, όταν η Φόρεστ θα αντιμετωπίσει την Μπόρνμουθ στο City Ground», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.