ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ταξίδι Γιάννη Αλαφούζου για τον Φατίχ Τερίμ

Παναθηναϊκός: Ταξίδι Γιάννη Αλαφούζου για τον Φατίχ Τερίμ

Ανήμερα Χριστούγεννα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη «κλείνοντας» το deal με τον έμπειρο Τούρκο προπονητή.

Ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε την απόφαση για σημαντική αλλαγή στην ομάδα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά από 2,5 χρόνια αποτελεί παρελθόν απ’ τον Παναθηναϊκό, με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να θέλει με αυτό τον τρόπο να παρέμβει για να βελτιώσει κάποια πράγματα εντός ομάδας. Λαμβάνοντας την απόφαση να το προχωρήσει άμεσα κι όχι να περιμένει τα σπουδαία ματς του Ιανουαρίου που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Οι επιλογές που είχε ξεχωρίσει Γιάννης Αλαφούζος, ήταν δύο. Ο Φατίχ Τερίμ με την εμπειρία του και το πνεύμα νικητή που έχει δείξει πως διαθέτει στη μεγάλη του καριέρα, ήταν η λύση που προκρίθηκε. Μάλιστα έφερε τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην Κωνσταντινούπολη ανήμερα Χριστούγεννα.

Οι δυο τους είχαν συνάντηση και συζήτησαν για το ενδεχόμενο συνεργασίας, με τον Τούρκο προπονητή να δείχνει σίγουρος για τη δουλειά του και ιδιαίτερα αισιόδοξος για την κατάληξη της σεζόν. Έτσι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ του έδωσε… τα κλειδιά για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Ο Τερίμ θα φέρει μαζί του το τιμ που τον ακολουθεί τα τελευταία χρόνια. Όπως αναφέρουν Τούρκοι δημοσιογράφοι, ο Νετσάτι Ατές, ο Σουκρού Χανεντάρ και ο Μαρτ Τσετίν, θα εργαστούν στον Παναθηναϊκό πλάι στον 70χρονο τεχνικό.