ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέχρι 14 Φεβρουαρίου ο Εμπαπέ ανακοινώνει αν θα μείνει στην Παρί ή όχι

Μέχρι 14 Φεβρουαρίου ο Εμπαπέ ανακοινώνει αν θα μείνει στην Παρί ή όχι

Όπως αποκαλύπτει η «L’ Equipe» ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει ενημερώσει πως θα γνωστοποιήσει την πρόθεση για το μέλλον του πριν τα ματς για τους «16» του Champions League.

Η ποδοσφαιρική Ευρώπη… κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα αναφορικά με την υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ μπήκε στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν και μπορεί να υπογράψει όπου θέλει! Ο ίδιος τροφοδότησε τις όποιες φήμες για φυγή του απ’ τη Γαλλία, δηλώνοντας πως ακόμη δεν έχει αποφασίσει κάτι οριστικά για το μέλλον του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Λίβερπουλ μοιάζουν να είναι «ζεστές» για τον ίσως κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πλανήτη αυτή τη στιγμή. Η Παρί Σεν Ζερμέν απ’ την άλλη, θέλει να του ανανεώσει το συμβόλαιο, αλλά παράλληλα δεν επιθυμεί να γίνει σίριαλ η υπόθεση. Προκειμένου να προχωρήσει το σχεδιασμό της χωρίς χρονική πίεση. Είτε με είτε χωρίς τον Εμπαπέ.

Όπως αποκαλύπτει η «L’ Equipe», ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει γνωστοποιήσει πως μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει την απόφασή του αναφορικά με το αν θα παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν ή όχι. Η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι η έναρξη της φάσης των «16» του Champions League και ο Εμπαπέ θα αποφασίσει μέχρι τότε.

Φυσικά απ’ τα χείλη του «κρέμεται» ουσιαστικά όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη. Πιθανή αποχώρησή του απ’ την Παρί Σεν Ζερμέν, θα ενεργοποιήσει κι άλλες ομάδες καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως θα φύγει ως ελεύθερος. Φυσικά τα ποσά που θα πρέπει να δαπανηθούν είναι… αστρονομικά, αλλά αρκετές ομάδες πέραν της Ρεάλ και της Λίβερπουλ θα «μπουν στο χορό».