ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόπα Άφρικα: «Άλλη μισή ώρα και θα ήμασταν νεκροί» - Ανατριχιαστική περιγραφή για την πτήση τρόμου

Κόπα Άφρικα:  «Άλλη μισή ώρα και θα ήμασταν νεκροί» - Ανατριχιαστική περιγραφή για την πτήση τρόμου

Τον τρόμο βίωσε η αποστολή της Γκάμπια στην πτήση για το Κόπα Άφρικα λόγω έλλειψης οξυγόνου στο αεροπλάνο.

Η Εθνική Γκάμπια έζησε στιγμές τρόμου μέσα στο αεροπλάνο κατά την πτήση με προορισμό την Ακτή Ελεφαντοστού για το Κόπα Άφρικα, καθώς υπήρχε σοβαρό πρόβλημα με έλλειψη οξυγόνου.

Μέλη της αποστολής λιποθύμησαν με τον προπονητή της ομάδας, Τομ Σεντφιέ, να κάνει μια ανατριχιαστική περιγραφή στη βελγική ιστοσελίδα nieuwsblad.

«Θα μπορούσαμε όλοι να είχαμε πεθάνει. Αποκοιμηθήκαμε όλοι γρήγορα. Κι εγώ το ίδιο. Είχα σύντομα όνειρα για το πώς τελείωσε η ζωή μου. Πραγματικά και αληθινά. Μετά από εννέα λεπτά ο πιλότος αποφάσισε να επιστρέψει, επειδή δεν υπήρχε παροχή οξυγόνου. Ορισμένοι παίκτες δεν ξύπνησαν αμέσως μετά την προσγείωση. Παραλίγο να πάθουμε δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα. Άλλη μισή ώρα πτήσης και θα ήμασταν όλοι νεκροί», ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

«Υπάρχουν όρια. Είμαι πρόθυμος να πεθάνω στο γήπεδο ποδοσφαίρου, δεν είμαι διατεθειμένος να πεθάνω για τη δουλειά μου εκτός γηπέδου».

Ένας εκ των παικτής της Γκάμπια, ο Σάιντι Γιάνκο, έκανε ένα οργισμένο post στο Instagram, αναφερόμενος στις δύσκολες συνθήκες που βίωσε η ομάδα του, αποδοκιμάζοντας τόσο την AFCON, όσο και την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας του.

Σχετικές ειδήσεις