ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποδόσφαιρο Γυναικών: Μεγάλο ντέρμπι και θρίαμβος του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού

Ποδόσφαιρο Γυναικών: Μεγάλο ντέρμπι και θρίαμβος του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού

Ποδόσφαιρο Γυναικών: Ο ΠΑΟΚ μετά από εκπληκτικό ματς επικράτησε 3-2 του Παναθηναϊκού και ουσιαστικά «αγκάλιασε» το πρωτάθλημα.

Σπουδαίο ντέρμπι για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γυναικών, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Η πρώτη και η δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας αναμετρήθηκαν, με τον «δικέφαλο» να κάνει την ανατροπή και να επικρατεί 3-2 μετά από εκπληκτικό ματς. Αποτέλεσμα που στέλνει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο +8 και ουσιαστικά της δίνει τον τίτλο.

Οι «πράσινες» άνοιξαν το σκορ στο 16’ με την Ντομόντ για το 0-1, σε ένα διάστημα που ήταν καλύτερες. Στο 38’ η Μήτκου μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε η Στράντζαλη για το 1-1. Η Χέλμβαλ έκανε το 2-1 στο 49’ για το προβάδισμα του ΠΑΟΚ, αλλά η Ντομόντ στο 56’ ισοφάρισε σε 2-2.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να χάνει ευκαιρίες για την δική του ανατροπή, αλλά ο νόμος του ποδοσφαίρου «μίλησε» στο 80’. Η Παπαδοπούλου έκανε το 3-2 και έδωσε σπουδαία νίκη στον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανέβηκε στους 33 βαθμούς αφήνοντας τον Παναθηναϊκό δεύτερο με 25. Απόσταση που λόγω των λίγων απωλειών των πρωτοπόρων δύσκολα μπορεί να καλυφθεί.

ΠΑΟΚ (Θεοδωρίδης): Νόιχαους, Κιουρεξίδου, Αχμέντοβα, Γκούνη, Μήτκου, Χαλατσογιάννη, Στράντζαλη, Γιοβάνη (Βαρδαλή 70'), Καλέση (Κατσάνου 8', Παπαδοπούλου 70'), Ακίντα, Χέλμβαλ.

Παναθηναϊκός (Ρούβαλης): Γιαννακούλη, Δημητρίου, Μάια, Σιδηρά, Νεφρού, Κακαμπούκη, Ρόγκαν, Ντόμοντ, Χαμαλίδου, Κοκοτσάκη (Γκραντ 40', Κατωπόδη 86'), Σπυριδωνίδου.