ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαμός στην Αγγλία – Οπαδοί της Ρέντινγκ έκαναν «ντου» στο γήπεδο

Χαμός στην Αγγλία – Οπαδοί της Ρέντινγκ έκαναν «ντου» στο γήπεδο

Φίλοι της Ρέντινγκ διέκοψαν το ματς με την Πορτ Βέιλ διαμαρτυρόμενοι για τη διοίκηση της ομάδας τους και τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Δεν συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα οι εισβολές στους αγωνιστικούς χώρους. Στην Αγγλία που φημίζεται για το ποδόσφαιρό της, έγινε… χαμός στο ματς της Ρέντινγκ με την Πορτ Βέιλ. Οπαδοί των γηπεδούχων έκαναν ντου στον αγωνιστικό χώρο και διέκοψαν την αναμέτρηση για τη League One.

Στο 20ο λεπτό του αγώνα με το αποτέλεσμα στο 0-0, θέλησαν με αυτό τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν για την τραγική οικονομική κατάσταση της ομάδας τους. Ουσιαστικά είναι ένας τρόπος διαμαρτυρίας κατά της διοίκησης. Πριν απ’ αυτή την πράξη, είχαν πετάξει μπαλάκια του τένις σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Η απαίτηση είναι η πώληση της ομάδας, καθώς η οικονομική κατάσταση είναι τραγική. Έχουν υπάρξει πολλές απολύσεις από το προσωπικό του κλαμπ, έφυγαν βοηθοί του προπονητή, άνθρωποι της ακαδημίας, μέχρι και άτομα που βοηθούσαν με τη διατροφή των ποδοσφαιριστών. Τα οικονομικά είναι τόσο χάλια που δεν μπορούν να καλύψουν τη διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο για όλα τα μέλη της αποστολής.