ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν αντέχει άλλο ο Μπενζεμά: Ζήτησε να φύγει απ’ την Αλ-Ιτιχάντ, γυρίζει Ευρώπη!

Δεν αντέχει άλλο ο Μπενζεμά: Ζήτησε να φύγει απ’ την Αλ-Ιτιχάντ, γυρίζει Ευρώπη!

Τα «τρελά» λεφτά της Σαουδικής Αραβίας δεν είναι αρκετά για να κρατήσουν τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος φέρεται να ενημέρωσε ήδη πως θέλει να αποχωρήσει άμεσα.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Καρίμ Μπενζεμά έγινε το μεγαλύτερο όνομα που υπέγραψε στη Σαουδική Αραβία, μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Γάλλος στράικερ έγινε παίκτης της Αλ-Ιτιχάντ αφήνοντας τη Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία τα τελευταία χρόνια ήταν απ’ τους κορυφαίους στράικερ των ευρωπαϊκών γηπέδων.

Όμως ο… μήνας του μέλιτος δεν κράτησε πολύ για τον Μπενζεμά. Ο έμπειρος επιθετικός φέρεται να θέλει να αποχωρήσει άμεσα απ’ τη Σαουδική Αραβία και την Αλ-Ιτιχάντ. Παρά τα πολλά λεφτά που παίρνει, δεν βρήκε τα πράγματα όπως τα ήθελε κι έτσι επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη άμεσα.

Όπως αποκάλυψε το «beIN Sports», ο Μπενζεμά δεν προετοιμάζεται μαζί με την αποστολή της Αλ-Ιτιχάντ. Απέχοντας απ’ τις δραστηριότητες της ομάδας του ουσιαστικά. Έχοντας ήδη ειδοποιήσει τον Μαρσέλο Γκαγιάρδο πως δεν έχει κανένα σκοπό να επιστρέψει στην ομάδα. Γνωστοποιώντας παράλληλα πως θα αποχωρήσει άμεσα.

Φυσικά μια τέτοια είδηση θα ενεργοποιούσε πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους. Ήδη υπάρχει φημολογία για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως σίγουρα δε θα «παίξει» μόνη της σε ένα τέτοιο σενάριο. Σε κάθε περίπτωση ο… οικονομικός παράδεισος της Σαουδικής Αραβίας, δέχεται πλήγμα με τον Μπενζεμά να γυρίζει την πλάτη μετά από μόλις έξι μήνες παρουσίας εκεί. Όλα αυτά λίγο καιρό μετά την υπόθεση του Τζόρνταν Χέντερσον ο οποίος επίσης δεν βλέπει την ώρα να φύγει.