ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης – Ολυμπιακός: «Ετοιμοπόλεμοι» οι Κουέστα, Βέλεθ για το ντέρμπι της Super League | Εκτός ο Ζουλ

Άρης - Ολυμπιακός Super League
Intime News

Άρης – Ολυμπιακός: Στην αποστολή των «κίτρινων» βρίσκονται οι Χούλιαν Κουέστα και Φραν Βέλεθ, για το μεγάλο ματς της 19ης αγωνιστικής στη Super League.

Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης», με τον Άκη Μάντζιο να ανακοινώνει την αποστολή, μετά το τέλος της προπόνησης.

Ο ήρωας της πρόκρισης στο Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ, Χούλιαν Κουέστα δεν έχει ξεπεράσει εντελώς τις ενοχλήσεις στη μέση, αλλά συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή. Διαθέσιμος είναι κι ο Φραν Βέλεθ, κάτι που δεν ισχύει για τους Ζουλ, Μπράμπετς και Ρουπ, οι οποίοι έμειναν εκτός.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Γκαρθία, Ντουκουρέ, Τζούρασεκ, Πάρντο, Σουλεϊμάνοφ, Μενέντεθ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

Το ντέρμπι, Άρης – Ολυμπιακός, είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Κυριακής (21/1). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime, ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του και μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις