ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βασικός, αναντικατάστατος και σκόρερ της Χετάφε ο Μαξίμοβιτς που θέλει ο Παναθηναϊκός

Βασικός, αναντικατάστατος και σκόρερ της Χετάφε ο Μαξίμοβιτς που θέλει ο Παναθηναϊκός

Σε όλο το 90λεπτο του εκτός έδρα αγώνα με την Οσασούνα αγωνίστηκε ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς, με τον Σέρβο που «παλεύει» να πάρει ο Παναθηναϊκός να σκοράρει στο ματς!

Σημαντικό αγώνα στην Παμπλόνα έδινε η Χετάφε κόντρα στην Οσασούνα. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν τελικά 3-2, ενώ ο παίκτης που θέλει… σαν τρελός ο Παναθηναϊκός είχε πολύ καλή απόδοση. Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς ήταν βασικός, δεν αντικαταστάθηκε και μάλιστα πέτυχε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του!

Οι «πράσινοι» προσπαθούν να πείσουν τον 28χρονο διεθνή Σέρβο να υπογράψει μαζί τους, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Προκειμένου στη συνέχεια να συζητήσουν με τη Χετάφε πιθανή άμεση απόκτησή του. Όσο αυτή η διαδικασία είναι σε εξέλιξη, ο «Μάξι» έπαιξε στην δύσκολη έδρα της Οσασούνα για την Primera Division. Άλλωστε είναι βασικότατο μέλος της Χετάφε.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0, με τον Μαγιοράλ να μειώνει το σκορ στο 64’. Τέσσερα λεπτά μετά ο Μίγια εκτέλεσε κόρνερ, με τον Μαξίμοβιτς στο πρώτο δοκάρι να πετάγεται και με εξαιρετική κεφαλιά να μην αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Ερέρα για το 2-2.

Η Οσασούνα νίκησε τελικά με τέρμα του Αρέσο. Ο Μαξίμοβιτς πάντως είχε για ακόμη μια φορά σημαντικό ρόλο και παρουσία σε έναν δυνατό αγώνα στη La Liga.