ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποχαιρέτησε ο Μπακασέτας: «Ήταν το τελευταίο μου ματς με την Τραμπζονσπόρ»

Αποχαιρέτησε ο Μπακασέτας: «Ήταν το τελευταίο μου ματς με την Τραμπζονσπόρ»

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την ομάδα της Τραπεζούντας και το ανακοίνωσε στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση – Επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό.

Η συμφωνία του Τάσου Μπακασέτα με τον Παναθηναϊκό, ήταν γνωστή. Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια εξαιρετικά πετυχημένη καριέρα στην Τουρκία. Ειδικά με τα χρώματα της Τραμπζονσπόρ, την οποία οδήγησε στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος μετά από πολλά χρόνια.

Το ματς με τη Γαλατάσαραϊ στην Τραπεζούντα, δεν πήγε καθόλου καλά για τους γηπεδούχους (έχασαν 5-1). Ο «Μπάκα» πέρασε ως αλλαγή στο 64’ στη θέση του Μπένκοβιτς. Ήταν τα τελευταία 26 λεπτά με τη φανέλα της Ταμπζονσπόρ. Μάλιστα μόλις τελείωσε η αναμέτρηση, παρά την πίκρα του αποτελέσματος, χειροκρότησε κι ευχαρίστησε τους οπαδούς και αυτοί του ανταπέδωσαν.

Ακολούθως έκανε και δηλώσεις, ανακοινώνοντας κι επίσημα πως αποχωρεί απ’ την ομάδα: «Αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω την Τουρκία. Έλαβα αγάπη και σεβασμό εδώ. Θέλω πραγματικά να τους ευχαριστήσω όλους που μου έδειξαν αγάπη και σεβασμό. Θα ήθελα να ήταν καλύτερο το αντίο μου, αλλά καμιά φορά στη ζωή δεν τα έχεις όλα όπως τα θέλεις».

Ο Τάσος Μπακασέτας είχε 123 συμμετοχές, 33 γκολ και 24 ασίστ με την Τραμπζονσπόρ. Πλέον, αναμένεται να αφιχθεί στην Αθήνα και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.