ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τάσος Μπακασέτας: Η... οσκαρική αγκαλιά του Ιωαννίδη και η ερώτηση του Γιαννούλη για τον Παναθηναϊκό

Τάσος Μπακασέτας: Η... οσκαρική αγκαλιά του Ιωαννίδη και η ερώτηση του Γιαννούλη για τον Παναθηναϊκό

Ο Τάσος Μπακασέτας έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό και άρχισε τις πλάκες με τον Φώτη Ιωαννίδη, ενώ το παρασκήνιο της μεταγραφής του Έλληνα διεθνή αποκάλυψε και την επικοινωνία με τον Δημήτρη Γιαννούλη. 

Ο Τάσος Μπακασέτας αποτελεί και επίσημα παίκτη του Παναθηναϊκού από την Δευτέρα (22/1).

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας βρέθηκε σήμερα στο Κορωπί και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με το Τριφύλλι. Εκεί που μεταξύ άλλων βρήκε και τον καλό του φίλο, Φώτη Ιωαννίδη.

Μάλιστα, οι δύο παίκτες πρωταγωνίστησαν σε βίντεο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στα social media, κάνοντας ένα σκετσάκι με αφορμή την υποδοχή του Έλληνα φορ στον Μπακασέτα, ξεσπώντας αμφότεροι σε γέλια.

Παράλληλα, το παρασκήνιο της μεταγραφής του Τάσου Μπακασέτα, αποκαλύφθηκε σε ένα mini movie της Stars Inc που ανέβηκε στο Youtube, με τίτλο «Bakasetas | The transfer backstage».

Σε αυτό, ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας μιλάει για όσα έζησε στην Τραμπζονσπόρ, ενώ στην κάμερα καταγράφονται και δύο χαρακτηριστικά τηλεφωνήματα του διεθνή μέσου.

Το πρώτο είναι με την μητέρα του, την οποία ενημερώνει για το τελευταίο του παιχνίδι στην Τουρκία κόντρα στην Γαλατασαράι και την άφιξή του στην Αθήνα, ενώ λίγο αργότερα ακολουθεί ακόμα ένα με τον Δημήτρη Γιαννούλη.

Ο άσος της Νόριτς έχοντας ενημερωθεί από τα ΜΜΕ για τη μεταγραφή του φίλου του στον Παναθηναϊκό, τον ρωτάει με έκπληξη: «Άλλαξες ρε μ@λ@κ@ κατευθείαν. Μια μέρα δηλαδή; Αυτό ήταν;», με τον Μπακασέτα να του απαντά: «Και άργησα κιολας».

Μάλιστα στη συνέχεια αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έκαναν οι «πράσινοι» για να τον αποκτήσουν:

«O Παναθηναϊκός έκανε τα πάντα για να με αποκτήσει και όταν μία ομάδα στο μέγεθος του Παναθηναϊκού δείχνει τόσο ενδιαφέρον για σένα, πάντα με ωραίο τρόπο, με σεβασμό ως προς τον άνθρωπο και τον ποδοσφαιριστή, δεν έχεις πολλά περιθώρια για να σκεφτείς. Όταν μία ομάδα σου δείχνει τόσο ενδιαφέρον, είναι τιμητικό για σένα. Εμένα μου αρέσει ως ποδοσφαιριστής να πηγαίνω σε ομάδες που με θέλουν πραγματικά και μέσα σε λίγες μέρες η μεταγραφή τελείωσε».

Δείτε το βίντεο:

Σχετικές ειδήσεις