ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

AEK: Πλήγμα με Σιμάνσκι, βασικός ο Ραντόνια – Η ενδεκάδα του Ματίας Αλμέιδα

Ντάμιαν Σιμάνσκι ΑΕΚ
Intime News

ΑΕΚ: Πρόβλημα με τον Ντάμιαν Σιμάνσκι προέκυψε στην «Ένωση», η οποία θα τον στερηθεί τις επόμενες εβδομάδες λόγω τραυματισμού.

Ο Πολωνός μέσος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής (26/1) κι οι εξετάζεις έδειξαν ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα ψηλά στο αριστερό πόδι.

Συγκεκριμένα, ο Σιμάνσκι ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον τένοντα του μηριαίου, έχει ήδη ξεκινήσει θεραπείες κι ανάλογα με την πορεία της αποκατάστασης του θα απουσιάσει 4-6 εβδομάδες. Δεν αποκλείεται, πάντως, αν αντιδράσει θετικά στη διαδικασία αποκατάστασης, να επιστρέψει νωρίτερα, αλλά αυτό θα φανεί κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας.

Στο μεταξύ, ο Ματίας Αλμέιδα επέλεξε τον Βεντάτ Ραντόνια για το δεξί άκρο της άμυνας στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο Βόσνιος μπακ μετράει 11 συμμετοχές με την ΑΕΚ Β’, ενώ με την πρώτη ομάδα έχει παίξει οκτώ φορές. Μπροστά του θα βρίσκεται ο Άμραμπατ, ο οποίος προτιμήθηκε αντί του Ελίασον.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ραντόνια, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Γιόνσον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Πόνσε, ενώ στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Θεοχάρης, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Μάνταλος, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Ελίασον, Φερνάντες, Πισάρο.

Σχετικές ειδήσεις