ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τουρκία: Δύσκολες στιγμές για τον Φερνάντο Σάντος - Επίθεση στο πούλμαν της Μπεσίκτας (video)

Τουρκία: Δύσκολες στιγμές για τον Φερνάντο Σάντος - Επίθεση στο πούλμαν της Μπεσίκτας (video)
Screenshot

Οπαδοί της Μπεσίκτας σταμάτησαν το πούλμαν της ομάδας και επιχείρησαν να επιτεθούν, με τις αστυνομικές δυνάμεις να τους απωθούν.

Αιτία για αυτή την επίθεση στον Φερνάντο Σάντος και τους παίκτες της ομάδας τους, αποτέλεσε το νέο αρνητικό αποτέλεσμα για το πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Η Μπεσίκτας βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, 21 πόντους πίσω από τις Γαλατασαράι και Φενέρμπαχτσε που είναι στην κορυφή, με τον Πορτογάλο τεχνικό να βλέπει την ομάδα του να χάνει με 1-0 στην έδρα της Σίβασπορ.

Αποτελέσμα που ήρθε μετά τη συντριβή εκτός έδρας με 4-0 από την Πεντίκσπορ και το εντός έδρας 0-0 με την Άδανα Ντεμίρσπορ.

Ο Φερνάντο Σάντος, μετά το επιτυχημένο πέρασμά του από την Εθνική Ελλάδας, αλλά και από τους πάγκους των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (βρέθηκε για λίγους αγώνες και στον Παναθηναϊκό στις αρχές της σεζόν 2022-23) δεν τα κατάφερε στην Πολωνία και πλέον βλέπει τα πράγματα να ζορίζουν από την αρχή και στη Τουρκία.

Μετά την ήττα από τη Σίβασπορ του Αχιλλέα Πούγγουρα (βασικός στο ματς) δεκάδες φίλοι της Μπεσίκτας σταμάτησαν το πούλμαν της ομάδας και κινήθηκαν προς αυτό με άγριες διαθέσεις, διαμαρτυρόμενοι ταυτόχρονα για τις κακές εμφανίσεις. Οι αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν έγκαιρα, πριν έρθουν σε επαφή με το όχημα, με τον Φερνάντο Σάντος να παρακολουθεί όρθιος από το μπροστινό μέρος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σχετικές ειδήσεις