ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλοπ: Κάθε ματς της Λίβερπουλ και μια παρέλαση αγάπης - «Τρέλα» για ένα εισιτήριο στο «αντίο» του

Κλοπ: Κάθε ματς της Λίβερπουλ και μια παρέλαση αγάπης - «Τρέλα» για ένα εισιτήριο στο «αντίο» του
AP IMAGES

Οι εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπο του Γιούργκεν Κλοπ στο πρώτο παιχνίδι μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του, αλλά και η ζήτηση για τα εισιτήρια του τελευταίου αγώνα του στο Άνφιλντ φανερώνουν όσα θα ακολουθήσουν φέτος στα ματς της Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ επικράτησε με 5-2 της Νόριτς στο Άνφιλντ και συνεχίζει στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Το πρόσωπο του κυριακάτικου (28/1) αγώνα ήταν φυσικά ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος βρέθηκε μπροστά στο κοινό των «reds» για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του το ερχόμενο καλοκαίρι, με αποτέλεσμα να συγκινηθεί πριν τη σέντρα του ματς.

Ο Γερμανός τεχνικός, μάλιστα, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο μετά το τέλος της αναμέτρησης, μόλις άκουσε από τους φίλους της Λίβερπουλ να λένε το τραγούδι του. Γύρισε προς το μέρος τους και σχημάτισε μια καρδιά στο σημείο που βρίσκεται η δική του!

Μετά το ματς ο Γιούργκεν Κλοπ σχολίασε τη συναισθηματική φόρτιση που ένιωθε: «Είναι συγκινητικό, αλλά πρέπει να συγκρατηθώ. Πήρα πάρα πολλά μηνύματα, δεν είμαι από ξύλο. Είπα στον κόσμο να σταματήσει να λέει το τραγούδι μου και είναι καλό ότι προφανώς σταμάτησαν από τώρα να με ακούνε».

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, κάθε παιχνίδι της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι και μια παρέλαση αγάπης για τον άνθρωπο που επανέφερε τους «κόκκινους» στην κορυφή του ποδοσφαίρου της Αγγλίας και λατρεύεται σαν Θεός.

Με αποκορύφωμα το τελευταίο παιχνίδι που θα δώσει ο Γιούργκεν Κλοπ στο θρυλικό γήπεδο της ομάδας του. Αυτό θα είναι το ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Γουλβς στις 19 Μαΐου!

Και ήδη στις τάξεις των οπαδών της Λίβερπουλ επικρατεί παράνοια για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Κι αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι οι τιμές για τα εισιτήρια του συγκεκριμένου αγώνα έχουν εκτοξευτεί σε ποσά 400 φορές μεγαλύτερα από τις συνηθισμένες!

Όπως αναφέρει η «Mirror» τα prime εισιτήρια που βρίσκονται ακριβώς πίσω από πάγκο της Λίβερπουλ, στην κεντρική κερκίδα του Άνφιλντ θα κοστίζουν 24.480 λίρες (δηλαδή 30.000 ευρώ περίπου).

Οι «Reds» πωλούν αυτά τα εισιτήρια για μόλις 60 λίρες, επομένως η τιμή που έχουν φτάσει είναι 408 φορές μεγαλύτερη από την ονομαστική αξία αυτών των θέσεων, καθώς θα έχουν το προνόμιο να είναι κοντά στον Γιούργκεν Κλοπ στον τελευταίο του εντός έδρας αγώνα.

Ακόμη και τα φθηνότερα εισιτήρια για το ίδιο παιχνίδι έχουν φτάσει να πωλούνται 2.000 λίρες σε διάφορους ιστότοπους έκδοσης εισιτηρίων.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ, αυτές οι τιμές ενδέχεται να αυξηθούν ακόμα περισσότερο, με τη Λίβερπουλ να βρίσκεται αυτή τη στιγμή με πέντε βαθμούς από τους αντιπάλους της στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Premier League.

Αξίζει να σημειωθεί πως όταν ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2013, τα εισιτήρια για τον τελευταίο του αγώνα στη Γουέστ Μπρομ πουλήθηκαν για 3.000 λίρες.

Σχετικές ειδήσεις