ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Ελλάδας: «Τελικός» στο Περιστέρι για Ατρόμητο και Παναθηναϊκό - Το πρόγραμμα των ρεβάνς

Κύπελλο Ελλάδας: «Τελικός» στο Περιστέρι για Ατρόμητο και Παναθηναϊκό - Το πρόγραμμα των ρεβάνς
Eurokinissi

Κύπελλο Ελλάδας: Η «μάχη» του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό που είναι… τελικός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα των ρεβάνς στα προημιτελικά.

Το απόγευμα της Τρίτης (30/01) ο Άρης έγινε η πρώτη ομάδα που «έκλεισε» θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Το «συγκρότημα» του Άκη Μάντζιου, έχοντας… προίκα τη νίκη 3-0 στον πρώτο αγώνα, πήρε την ισοπαλία 2-2 στο Πανθεσσαλικό κόντρα στη Νίκη Βόλου και περιμένει να μάθει αντίπαλο για τα ημιτελικά.

Αυτός θα προκύψει από την αναμέτρηση του Αγρινίου, που θα ανοίξει το πρόγραμμα της Τετάρτης (31/01) όπου θα λάβει χώρα το κυρίως… μενού. Στις 17:00 ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον ΟΦΗ στη ρεβάνς της νίκης 2-1 των «καναρινιών» στο «Γεντί Κουλέ» του Ηρακλείου. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει σε διπλές αναμετρήσεις τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης, συνθέτοντας το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών.

Το δεύτερο θα βγει από τα ματς που έπονται στο πρόγραμμα της ημέρας. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο προβάδισμα απέναντι στον Πανσερραϊκό, εν αντιθέσει με τη «μάχη» του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι που είναι… τελικός.

Το παιχνίδι έχει οριστεί να αρχίσει στις 19:00 στο Δημοτικό Στάδιο των δυτικών προαστίων και η ομάδα του Σάσα Ίλιτς έχει το προβάδισμα, μετά τη νίκη της 2-1 στον πρώτο αγώνα, στο «Απ. Νικολαΐδης» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Σε περίπτωση που οι «πράσινοι» επικρατήσουν μ’ ένα τέρμα διαφορά, τότε το ματς θα πάει στην παράταση, αφού δεν μετρούν τα εκτός έδρας γκολ. Το «τριφύλλι» χρειάζεται νίκη με διαφορά δύο τερμάτων και πάνω για να προκριθεί, ενώ σε διαφορετικό αποτέλεσμα, νίκη Ατρόμητου ή ισοπαλία, θα αποκλειστεί από τη συνέχεια.

Τέλος, στις 21:00 θα διεξαχθεί το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό που ουσιαστικά αποτελεί τυπική διαδικασία. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε πάρει τη νίκη 4-0 στον πρώτο αγώνα στις Σέρρες και όλα δείχνουν πως είναι… ήδη στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των προημιτελικών:

Πρώτοι αγώνες

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου

ΩΡΑ

ΑΓΩΝΑΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

17:00

Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ

0-4

Τρίτη 23 Ιανουαρίου

ΩΡΑ

ΑΓΩΝΑΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

18:00

ΟΦΗ - Παναιτωλικός

1-2

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου

ΩΡΑ

ΑΓΩΝΑΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

18:00

Άρης - Νίκη Βόλου

3-0

21:00

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος

1-2

Επαναληπτικοί

Τρίτη 30 Ιανουαρίου

ΩΡΑ

ΑΓΩΝΑΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

19:00

Νίκη Βόλου - Άρης

2-2

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου

ΩΡΑ

ΑΓΩΝΑΣ

ΚΑΝΑΛΙ

17:00

Παναιτωλικός - ΟΦΗ

Cosmote Sport 3HD

19:00

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός

Cosmote Sport 2HD

21:00

ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός

Cosmote Sport 1HD

Σχετικές ειδήσεις