ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Εξώδικο σε Ραζβάν Λουτσέσκου!

Παναθηναϊκός: Εξώδικο σε Ραζβάν Λουτσέσκου!
Eurokinissi

Παναθηναϊκός: Εξώδικο στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου απέστειλε η «πράσινη» ΠΑΕ για τις συνεχόμενες αναφορές του Ρουμάνου για το «τριφύλλι».

Νομικά εναντίον του Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να κινηθεί ο Παναθηναϊκός, καθώς απέστειλε εξώδικο στον προπονητή του «Δικέφαλου του Βορρά», με το οποίο του ζητά να σταματήσει και να ανακαλέσει συνεχιζόμενος δημόσιες τοποθετήσεις του σε βάρος των «πράσινων».

Όπως σημειώνεται, τα λεγόμενα του Ρουμάνου κόουτς προσβάλλουν «στον μέγιστο βαθμό τον σύλλογό μας» και συνεχίζουν: «Αρχής γενομένης από την κρυστάλλινη και πεντακάθαρη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Ρουμάνος προπονητής αλλοιώνει συστηματικά την πραγματικότητα, εφευρίσκοντας μονίμως εναντίον της ομάδας του διαιτητικές αποφάσεις, κάνοντας, παράλληλα, λόγο για δήθεν εύνοια του Παναθηναϊκού».

Ακόμα, όπως τονίζουν οι «πράσινοι»: «Δεν χρειάζεται να τονιστεί το πόσο έχει υποφέρει ο Παναθηναϊκός από τη "δράση" του παρασκηνίου και αυτονόητα πόσο τον προσβάλει οποιαδήποτε ταύτιση ή σύνδεση με μεθόδους ξένες προς εμάς».

Τέλος, όπως σημειώνουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού: «Όλο αυτό το διάστημα κάναμε μεγάλη υπομονή, αλλά επειδή το ποτήρι ξεχείλισε, χρησιμοποιούμε τον μοναδικό τις τρόπο με τον οποίο όλα αυτά τα χρόνια πορευόμαστε, αυτόν της νομικής υπεράσπισης για την αποκατάσταση της πραγματικής αλήθειας και όχι των προσβλητικών αφηγημάτων».