ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Βόμβα» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Ο Εμπαπέ επέλεξε Ρεάλ Μαδρίτης»!

«Βόμβα» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Ο Εμπαπέ επέλεξε Ρεάλ Μαδρίτης»!

Η Parisien φιλοξενεί ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο Κιλιάν Εμπαπέ έκανε την επιλογή του και το καλοκαίρι μετακομίζει στην Ισπανία για να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Είναι το σίριαλ των τελευταίων μηνών. Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει την Παρί Σεν Ζερμέν να… κρέμεται απ’ τα χείλη του. Όπως φαίνεται αποφάσισε τι θα κάνει απ’ το καλοκαίρι και μετά. Σύμφωνα με την Parisien ο Γάλλος σούπερ σταρ θα αφήσει το Παρίσι για να μετακομίσει στη Μαδρίτη. Διαλέγοντας το μέλλον του να είναι στη Ρεάλ!

Η είδηση μοιάζει αρκετά έγκυρη, καθώς το συγκεκριμένο Μέσο διατηρεί άριστες σχέσεις με τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν. Όταν λοιπόν αποκαλύπτει πως ο Εμπαπέ έχει πάρει την απόφασή του, πιθανότατα έτσι είναι. Ξεκαθαρίζεται πως ο παίκτης θα πάει στην Ισπανία και το γνωρίζουν ήδη οι άνθρωποι της Παρί!

Ακόμη δεν έχουν υπάρξει υπογραφές, όμως οι Γάλλοι δείχνουν να κάνουν πίσω αναγνωρίζοντας πως η απόφαση έχει ληφθεί και είναι οριστική. Με τον 25χρονο να φορά τη φανέλα της «βασίλισσας» απ’ το καλοκαίρι, αλλάζοντας τις ισορροπίες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.