ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Επιστροφές και διαχείριση λόγω ΠΑΟΚ από Τερίμ - Η αποστολή για τις Σέρρες

Παναθηναϊκός Super League
Intime News

Παναθηναϊκός: Ο Φατίχ Τερίμ αποφάσισε να αφήσει εκτός αρκετούς βασικούς παίκτες, ενόψει του αγώνα με τον Πανσερραϊκό για την 22η αγωνιστική της Super League.

Ο Τούρκος τεχνικός προτίμησε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, καθώς ακολουθεί την Τετάρτη (14/2) κι ο πρώτος ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο λόγος για τους Γουίλιαν Αράο, Άνταμ Τσέριν και Τιν Γέντβαϊ, ενώ για τρίτο σερί ματς εκτός αποστολής έμεινε ο Αϊτόρ. Εκτός φυσικά είναι κι τραυματίες Φώτης Ιωαννίδης, Φίλιπ Τζούριτσιτς.

Από την άλλη, ο Τερίμ θα έχει στη διάθεση του για το ματς στις Σέρρες, τους Αντράζ Σπόραρ, Μπένιαμιν Βέρμπιτς και Γιώργο Βαγιαννίδη, οι οποίοι ξεπέρασαν τους μυϊκούς τραυματισμούς. Οι τρεις ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σε φουλ ένταση το πρωί του Σαββάτου (10/2) και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

Ο αγώνας Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα της Κυριακής (11/2). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime.

Σχετικές ειδήσεις