ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Επικό τρολάρισμα με... Καρλαύτη για το μαρκάρισμα του Τόμας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Επικό τρολάρισμα με... Καρλαύτη για το μαρκάρισμα του Τόμας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
SCREENSHOT - VIDEO

Τη γνώμη του... Γιώργου Καρλαύτη ζήτησε ο Παναθηναϊκός με ένα χιουμοριστικό post στα social media για το μαρκάρισμα του Τόμας στον Μλαντένοβιτς στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Μία από τις φάσεις που έχουν συζητηθεί πολύ μετά το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός για το Κύπελλο Ελλάδας είναι αυτή του Μλαντένοβιτς με τον Τόμας.

Ο Σέρβος αμυντικός του Τριφυλλιού βρέθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον συμπατριώτη του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον επιθετικό του Δικέφαλου -που μόλις είχε γίνει αλλαγή- να τον τραβάει από τη φανέλα και το σορτσάκι.

Ο Παναθηναϊκός διαμαρτυρήθηκε για κόκκινη κάρτα, με τον διαιτητή να μην τιμωρεί καν τον Τόμας, αφού με υπόδειξη του τέταρτου (Παπαδόπουλος), έδειξε κίτρινη στον αναπληρωματικό τερματοφύλακα, Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Οι πράσινοι δεν έχασαν την ευκαιρία να τρολάρουν το σκηνικό, με ανάρτηση στο Instagram. Πρόσθεσαν ένα κράνος NFL στο κεφάλι του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, ενώ στην λεζάντα του ποστ έχουν κάνει tag το προφίλ του Γιώργου Καρλαύτη, που κατέκτησε πριν λίγες ημέρες το Super Bowl, ζητώντας τη γνώμη του για το συμβάν.

Ο Έλληνας σταρ του NFL απάντησε με γέλια και αναδημοσίευσε το σχετικό βίντεο με story.

Δείτε το επικό βίντεο: