ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κιλιάν Εμπαπέ: Πήρε θέση και ο Αντσελότι για τη μεταγραφή στη Ρεάλ - «Σας μοιάζω ενοχλημένος;»

Κιλιάν Εμπαπέ: Πήρε θέση και ο Αντσελότι για τη μεταγραφή στη Ρεάλ - «Σας μοιάζω ενοχλημένος;»

Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις φαίνεται πως απομένουν για τη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ θα αποτελέσει παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως επιβεβαίωσε και ο γαλλικός σύλλογος.

Το ζητούμενο είναι σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο 25χρονος σούπερ σταρ, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να μοιάζει ως ο πιθανότερος προορισμός του.

Δημοσίευμα θέλει τον Φλορεντίνο Πέρεθ να έχει εκμυστηρευτεί σε παίκτες των «μερένγκες» πως υπάρχει οριστική συμφωνία με τον Κιλιάν Εμπαπέ, ωστόσο ο Κάρλο Αντσελότι σε σχετική ερώτηση το Σάββατο (17/2) δεν θέλησε να πάρει θέση και να επιβεβαιώσει το παραμικρό.

Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Ιταλός τεχνικός ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ράγιο Βαγεκάνο ανέφερε σε σχετική ερώτηση:

«Κιλιάν Εμπαπέ; Καταλαβαίνω τι γίνεται, διαβάζω και ακούω όσα λέγονται. Το καταλαβαίνω απόλυτα πως είναι το θέμα των ημερών για εσάς, όμως δεν είναι για εμάς. Για εμάς είναι το αυριανό παιχνίδι στην έδρα της Ράγιο», είπε αρχικά και πρόσθεσε σε νέα ερώτηση:

«Αν η υπόθεση Εμπαπέ μπορεί να επηρεάσει τα αποδυτήρια; Σας μοιάζω ενοχλημένος ή επηρεασμένος από τις ειδήσεις; Όχι, είναι μία συνηθισμένη συνέντευξη Τύπου για εμένα.

Αν θέλω να τον κοουτσάρω; Θα ήθελα να τελειώσω τη σεζόν κατακτώντας τίτλους. Δουλεύουμε για αυτό. Υπάρχει πάρα πολύς χρόνος για τη νέα σεζόν», κατέληξε ο αινιγματικός Κάρλο Αντσελότι.

Σχετικές ειδήσεις