ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Έκρηξη» Γιάννη Αλαφούζου: «Ομάδες έχουν θυγατρικές – Ντροπή αυτό που συμβαίνει»

«Έκρηξη» Γιάννη Αλαφούζου: «Ομάδες έχουν θυγατρικές – Ντροπή αυτό που συμβαίνει»

Έξαλλος ο Γιάννης Αλαφούζος μετά το Παναθηναϊκός-Λαμία, μίλησε για την κατάσταση στο ποδόσφαιρο και τόνισε πως η κατάσταση δεν πάει καθόλου καλά.

Έξω φρενών ο Γιάννης Αλαφούζος μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τη Λαμία στη Λεωφόρο. Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΠΑΕ έκανε δηλώσεις στην Cosmote TV. Εκεί είπε πως υπάρχουν ομάδες οι οποίες έχουν «θυγατρικές». Παράλληλα, αναφέρθηκε στους διαιτητές που για κάποιο λόγο δε θέλουν να δώσουν πέναλτι στην ομάδα του, γιατί φωνάζουν οι υπόλοιποι.

Ο κ. Αλαφούζος μίλησε για «ανίκανο υπουργείο αθλητισμού», κρίνοντας ως ανεπαρκή και τα μέτρα της κυβέρνησης μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου:

«Θέλω να διαμαρτυρηθώ για τη διαιτησία. Το πρωτάθλημα για να είναι αξιόπιστο, για να έχει κόσμο και επιτυχία πρέπει να έχουν όλες οι ομάδες τις ίδιες συνθήκες. Εδώ έχουμε ομάδες με θυγατρικές ομάδες. Έχουμε διαιτητές οι οποίοι για οποιοδήποτε λόγο, είτε φοβούνται είτε δεν θέλουν να μας σφυρίξουν πέναλτι επειδή όλοι οι βασικοί μας αντίπαλοι φωνάζουν πως παίρνουμε πέναλτι.

Αν θέλετε ειδικά σήμερα, εκτός από τα αμφισβητούμενα πέναλτι έχουμε τεράστιο θέμα που αποδεικνύει την απόλυτη προκατάληψη της διαιτησίας με τις καθυστερήσεις που έδωσε. Τα πέντε λεπτά που έδωσε ήταν αστεία. Το λέω για την ΚΕΔ και όλους, είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει.

Ως κερασάκι στην τούρτα έχουμε τα βλακώδη μέτρα της κυβέρνησης. Έχουμε ένα άχρηστο υπουργείο αθλητισμού το οποίο δεν ξέρει τι κάνει. Δεν πάει καθόλου καλά η κατάσταση, δυστυχώς»