ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πυροβολισμοί στον Ασπρόπυργο: Σοκάρει το Φύλλο Αγώνα - «Έχουν όπλα, έχουν όπλα, μας πυροβολούν»

Πυροβολισμοί στον Ασπρόπυργο: Σοκάρει το Φύλλο Αγώνα - «Έχουν όπλα, έχουν όπλα, μας πυροβολούν»

Σοκάρει το Φύλλο Αγώνα του διαιτητή που διεκόπη στην Γκορυτσά λόγω πυροβολισμών από τις εξέδρες και έξω από το γήπεδο.

Σκηνικό που δεν το χωράει ο νους συνέβη στο ντέρμπι κορυφής στο πρωτάθλημα ΕΠΣΔΑ ανάμεσα στον Απόλλωνα Ποντίων και τον Μανδραϊκό στο γήπεδο Γκορυτσάς.

Ενώ το παιχνίδι ήταν στο 42ο λεπτό και οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι για να ανοίξουν το σκορ, υπήρξαν συμπλοκές στις εξέδρες και αναφορές ακόμη και για πυροβολισμούς εντός κι εκτός γηπέδου.

Ο διαιτητής Βάτσιος διέκοψε άμεσα το παιχνίδι και πήρε τους παίκτες των δύο ομάδων στα αποδυτήρια, ενώ λίγο αργότερα η διαιτητική ομάδα οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ζεφυρίου για να δώσουν καταθέσεις και να κλείσουν εκεί το Φύλλο Αγώνα.

Όπως αναφέρει σε αυτό, στο 43ο λεπτό άκουσε αρχικά έξι κρότους και εν συνεχεία άλλους οκτώ (πιθανόν πυροβολισμούς), ενώ άκουγε από την κερκίδα μερίδα φιλάθλων να φωνάζουν: «Έχουν όπλα, έχουν όπλα, μας πυροβολούν, έχουμε μικρά παιδιά».

Στη συνέχεια παράγοντες του Απόλλωνα Ποντίων μετέφεραν στο διαιτητή πληροφορίες ότι κάποιοι πυροβολήσανε στον αέρα, με αποτέλεσμα ο Βάτσιος να αποσύρει τις ομάδες από τον αγωνιστικό χώρο και να διακόψει οριστικά το παιχνίδι.

Σχετικές ειδήσεις