ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Ο ημιτελικός του αιώνα, θρίλερ στα πέναλτι και κοντράστ συναισθημάτων (Videos)

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Ο ημιτελικός του αιώνα, θρίλερ στα πέναλτι και κοντράστ συναισθημάτων (Videos)

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Δείτε ξανά τη διαδικασία των πέναλτι με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ντραγκόφσκι, τους πανηγυρισμούς των «πράσινων» και τον απαρηγόρητο Σαμάτα.

Ημιτελικός διαφήμιση για το ποδόσφαιρο, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν διαφορετικά συναισθήματα προφανώς, αλλά βοήθησαν το ίδιο το άθλημα στην Ελλάδα με το σασπένς που προσέφεραν. Οι «πράσινοι» είχαν για ήρωα τον Ντραγκόφσκι, με τον Πολωνό να μην επιτρέπει στον ΠΑΟΚ σε τρεις περιπτώσεις να φύγει αυτός με την πρόκριση απ’ τη Λεωφόρο.

Θυμηθείτε τη διαδικασία των πέναλτι:

Με το που τελείωσε το «θρίλερ», οι πάντες απ’ τον Παναθηναϊκός βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο τρέχοντας προς τον Ντραγκόφσκι. Τον αγκάλιασαν, έγιναν ένα… κουβάρι και πανηγύρισαν έξαλλα μια πρόκριση που μέχρι το 8ο λεπτό των καθυστερήσεων της παράτασης, ήταν χαμένη, όπως και σε τρεις περιπτώσεις όταν είχε… χαριστική βολή ο ΠΑΟΚ και ο Πολωνός πορτιέρε είπε «όχι».

Δείτε τους έξαλλους πανηγυρισμούς των «πράσινων»:

Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΟΚ μπορεί να βάζει με την τύχη του έτσι όπως εξελίχθηκε και όπως ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση. Λέγοντας «πικρό» αντίο στο Κύπελλο. Απαρηγόρητος ήταν ο Σαμάτα, ο άνθρωπος που έστειλε άουτ την μπάλα και έτσι η πρόκριση πήγε στον Παναθηναϊκό. Οι συμπαίκτες του παρά την απογοήτευσή τους προσπαθούσαν να τον παρηγορήσουν.

Δείτε τον Σαμάτα μετά τη διαδικασία των πέναλτι: