ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Σκληρή «απάντηση» σε Βρούτση

ΠΑΟΚ: Σκληρή «απάντηση» σε Βρούτση

ΠΑΟΚ: Πήρε θέση η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης για τις δηλώσεις του Γιάννη Βρούτση αναφορικά με την τιμωρία του «δικέφαλου» - «Συνεχίζει να προκαλεί τη νοημοσύνη μας».

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Βρούτσης, έφεραν την αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού έκανε λόγο για ποινή που προήλθε από κροτίδα κι όχι απ’ την ΔΕΑΒ, με τον «δικέφαλο» να «απαντά» με σκληρό τρόπο.

Χαρακτηριστικά σχολίαζαν απ’ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Με σημερινές του δηλώσεις ο κ. Βρούτσης, συνεχίζει εμμονικά να προκαλεί την νοημοσύνη μας. Μίλησε για κροτίδες που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι εκθέσεις αναφέρονται σε άναμμα - πυροδότηση και όχι σε ρίψη. Ίσως θεωρεί αξιόπιστη την μαρτυρία ενός οπαδού αντίπαλης ομάδας, καταργώντας τις εκθέσεις της αστυνομίας και του παρατηρητή.

Η προκατάληψη και η εμπάθεια του έγινε ακόμα πιο ξεκάθαρη, όταν αναφέρθηκε επιλεκτικά σε θύματα οπαδικής βίας, “ξεχνώντας” τον Νάσο Κωνσταντίνου. Θα τον συμβουλεύαμε να μην υπακούει τυφλά τις “συμβουλές” του Βαγγέλη Μπραουδάκη, εκτός αν στόχος του είναι να ξεπεράσει τον προκάτοχό του, που δικαιωματικά κατέκτησε τον τίτλο του πιο ανίκανου υπουργού όλων των εποχών».