ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εφιάλτης σε ποδοσφαιρικό αγώνα - Ένοπλος άνοιξε πυρ και τραυμάτισε επτά άτομα

Εφιάλτης σε ποδοσφαιρικό αγώνα - Ένοπλος άνοιξε πυρ και τραυμάτισε επτά άτομα
SCREENSHOT - VIDEO

Τραγωδία στα Νησιά Κέιμαν όταν ένας ένοπλος άγνωστος άνδρας πυροβόλησε και τραυμάτισε 7 ανθρώπους κατά την ανάπαυλα ποδοσφαιρικής αναμέτρησης. 

Σε εφιάλτη μετατράπηκε η ποδοσφαιρική αναμέτρηση στο στάδιο «Ed Bush» στα Νησιά Κέιμαν.

Το βράδυ της Κυριακής (25/2), κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Elite - Academy Sports Clubs εκτυλίχθηκε ένα βίαιο επεισόδιο. Ένας ένοπλος, εκμεταλλευόμενος την ανάπαυλα του ημιχρόνου, άνοιξε πυρ προς το ανυποψίαστο πλήθος, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά τουλάχιστον επτά άτομα.

Οι πυροβολισμοί ξέσπασαν χωρίς προειδοποίηση από την περιοχή των αποδυτηρίων προς τις κερκίδες που ήταν γεμάτες με οπαδούς. Στιγμές τρόμου επικράτησαν για αρκετά λεπτά, με φιλάθλους όλων των ηλικιών να τρέχουν πανικόβλητοι προς κάθε κατεύθυνση.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα «σε μια εξαιρετική επίδειξη γενναιότητας και γρήγορης σκέψης, παίκτες και διαιτητές του αγώνα, έσπευσαν να παράσχουν σωτήριες πρώτες βοήθειες στους τραυματίες. Αυτές οι προσπάθειες ήταν κρίσιμες για τη σταθεροποίηση των θυμάτων μέχρι να φτάσει επαγγελματική ιατρική βοήθεια».

Σε απάντηση αυτής της πράξης βίας, η Αστυνομική Υπηρεσία των Νήσων Κέιμαν κινητοποιήθηκε γρήγορα, ασφαλίζοντας την περιοχή, ενώ ένα ελικόπτερο ξεκίνησε περιπολίες, ώστε να συλλάβει τον δράστη.

Οι προσπάθειες ήταν άκαρπες και ο ένοπλος παραμένει ελεύθερος, με τις αρχές να απευθύνουν έκκληση στο κοινό για οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να οδηγήσει στη σύλληψή του.

Σχετικές ειδήσεις