ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Conference League: Χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς οι αγώνες ΠΑΟΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ με απόφαση της UEFA

Conference League: Χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς οι αγώνες ΠΑΟΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ με απόφαση της UEFA

Η UEFA έκανε δεκτό το αίτημα της κροατικής αστυνομίας και αποφάσισε να γίνουν χωρίς φιλοξενούμενους φιλάθλους τα δυο παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τους «16» του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ με ανακοίνωση του έκανε γνωστή την απόφαση της UEFA να μην επιτρέψει τη μετακίνηση φιλοξενούμενων οπαδών στα δυο παιχνίδια με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Conference League.

Κάτι αναμενόμενο μετά τα επεισόδια του περασμένου καλοκαιριού ανάμεσα σε οπαδούς των Κροατών και της ΑΕΚ, που οδήγησαν στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε επίσημα πως η UEFA έκανε δεκτό το αίτημα της Κροατικής Αστυνομίας για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων στον αγώνα Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ, λόγω της προϊστορίας και την επίθεση στο λεωφορείο των επισήμων το 2010, αλλά και τα γεγονότα του καλοκαιριού και ό,τι επακολούθησε.

Ως εκ τούτου η UEFA αποφάσισε πως και οι δυο αγώνες της φάσης των 16 σε Ζάγκρεμπ και Θεσσαλονίκη, θα διεξαχθούν μόνο με φιλάθλους των γηπεδούχων» αναφέρει η ανακοίνωση του «Δικέφαλου».

Σχετικές ειδήσεις