ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

BBC για Μαρινάκη: «Σεβαστείτε τους παίκτες», έλεγε στον διαιτητή

BBC για Μαρινάκη: «Σεβαστείτε τους παίκτες», έλεγε στον διαιτητή

Premier League: Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του BBC, μετά το Νότιγχαμ-Λίβερπουλ ο ιδιοκτήτης της Φόρεστ και ο βοηθός προπονητής, φώναζαν στον διαιτητή να σέβεται τις προσπάθειες των παικτών.

Η Λίβερπουλ νίκησε εκτός έδρας τη Νότιγχαμ Φόρεστ με γκολ στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων. Το ματς όμως, είχε έντονο τρίτο ημίχρονο. Οι άνθρωποι των γηπεδούχων ήταν έξαλλοι με τον διαιτητή, Πολ Τίρνι. Ο λόγος ήταν πως είχε περάσει μισό λεπτό απ’ το 8λεπτο των καθυστερήσεων που υπέδειξε, όταν μπήκε το γκολ.

Παράλληλα η ένταση ήταν μεγάλη καθώς οι γηπεδούχοι υποστηρίζουν πως το γκολ ξεκίνησε από φάση όπου οι «κόκκινοι» δεν τήρησαν το fair play, μια και ήταν τραυματίας παίκτης της Νότιγχαμ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που ήταν στο γήπεδο, μετά το τέλος της αναμέτρησης κατευθύνθηκε προς τον αγωνιστικό χώρο. Μαζί με τον βοηθό προπονητή της Φόρεστ, Στίβεν Ριντ, διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον ρέφερι.

Είναι χαρακτηριστική η αναφορά του ρεπόρτερ του BBC, Ρομπ Σκόφιλντ, ο οποίος ανέφερε πως ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ ζητούσε απ’ τον διαιτητή να σέβεται τους παίκτες:

«Είδαμε τον Στίβεν Ριντ έξαλλο. Αυτός και ο ιδιοκτήτης της Φόρεστ, Ευάγγελος Μαρινάκης ακολούθησαν τον διαιτητή Πολ Τίρνι και τον τέταρτο Γκρέιαμ Σκοτ μέχρι το δωμάτιο των διαιτητών, φωνάζοντας: Σεβαστείτε τους παίκτες! Σεβαστείτε τους παίκτες! Αυτό συμβαίνει κάθε εβδομάδα! Σεβαστείτε τους παίκτες!».

Όπως συμπληρώνει ο ρεπόρτερ του BBC, ο Βαγγέλης Μαρινάκης απομακρύνθηκε, αλλά έξαλλοι ήταν και οι παίκτες της Φόρεστ. Ο Γιούργκεν Κλοπ απ’ την άλλη πλευρά, εκνευρίστηκε και ρωτούσε γιατί συμβαίνει όλη αυτή η ένταση.

Δηλώσεις έκανε και ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ που πλέον είναι στη Νότιγχαμ, με τον Άγγλο να τονίζει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δίκιο να είναι εκνευρισμένος, καθώς έχει επενδύσει πολλά λεφτά στην ομάδα του και ακόμη μια απόφαση ήταν εναντίον της Νότιγχαμ.