ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι: Επική αντίδραση από τον πατέρα του παιδιού που χτύπησε με την μπάλα ο Αργεντινός (vid)

Λιονέλ Μέσι: Επική αντίδραση από τον πατέρα του παιδιού που χτύπησε με την μπάλα ο Αργεντινός (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι χτύπησε με απευθείας φάουλ ένα μικρό παιδάκι στην εξέδρα, αλλά ο πατέρας του μάλλον χάρηκε με το περιστατικό!

Η Ίντερ Μαϊάμι επικράτησε εύκολα για το MLS του Ορλάντο με 5-0. Η ποδοσφαιρική παράσταση στο ντέρμπι της Φλόριντα, είχε φυσικά τον Λιονέλ Μέσι πρωταγωνιστή. Ο Αργεντινός πέτυχε δύο γκολ στο θρίαμβο του Μαϊάμι. Όμως δυστυχώς δεν πέτυχε μόνο δύο γκολ… Πέτυχε κι ένα κοριτσάκι στην εξέδρα!

Το παιχνίδι στο «Chase Stadium» ήταν ήδη στις καθυστερήσεις με το σκορ στο 5-0. Η Ίντερ κέρδισε φάουλ σε καλή θέση, ειδικά για το αριστερό πόδι του Μέσι. Ο Αργεντινός έστησε την μπάλα, το τείχος ετοιμάστηκε ενώ ένας παίκτης των φιλοξενούμενων ξάπλωσε.

Ο Μέσι το εκτέλεσε ψηλά, με την μπάλα να φεύγει άουτ. Πέρασε το οριζόντιο δοκάρι κι έφτασε στο πέταλο των οπαδών. Δυστυχώς στο σημείο που κατευθύνθηκε και με την ταχύτητα που είχε, πήγε πάνω σε ένα πολύ μικρό κοριτσάκι. Τόσο μικρό που ακόμη είχε την πιπίλα στο στόμα και δεν καταλάβαινε τι συμβαίνει στον αγώνα.

Η μικρούλα αρχικά ξαφνιάστηκε και εν συνεχεία έβαλε τα κλάματα, με τους δικούς της να προσπαθούν να δουν αν είναι καλά και εν συνεχεία να την ηρεμήσουν.

Ωστόσο, η αντίδραση του πατέρα της έγινε viral, καθώς χάρηκε που πήρε την μπάλα και ακούγεται να λέει:

«Την μπάλα, την μπάλα. Είσαι καλά, αγάπη μου; Ο Μέσι σε χτύπησε πάντως, ε! Τίποτα κακό».

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο: