ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Λιονέλ Μέσι σκέφτεται να αγωνιστεί με την Αργεντινή στο Παρίσι!

Λιονέλ Μέσι
EPA/Juan Ignacio Roncoroni

Λιονέλ Μέσι: Ο «Pulga» σκέφτεται σοβαρά να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με την εθνική Αργεντινή.

Την είδηση γνωστοποίησε σε δηλώσεις του ο προπονητής της εθνικής U23, Χαβιέ Μασεράνο.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να επιλέξει τρείς ποδοσφαιριστές άνω των 23 ετών. Στην περίπτωση της «αλμπισελέστε» ένας εξ αυτών δεν αποκλείεται να είναι ο Λιονέλ Μέσι.

Ο «Pulga» κι ο νυν προπονητή της ομάδας, Χαβιέ Μασεράνο είχαν κατακτήσει μαζί το χρυσό μετάλλιο στο Πεκίνο το 2008. Σε εκείνη την ομάδα ήταν κι ο Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος εξέτασε κι αυτός το ενδεχόμενο να βοηθήσει την Αργεντινή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά τελικά απάντησε αρνητικά.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι πριν από τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, η οποία θα διεξαχθεί το διάστημα 24 Ιουλίου – 10 Αυγούστου, υπάρχει το Copa America. Η σπουδαία διοργάνωση της Λατινικής Αμερικής είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 20 Ιουνίου και 14 Ιουλίου.

«Μιλάω με τον Λίο και ξέρω πως προβληματίζεται για το φορτωμένο αγωνιστικό πρόγραμμα του καλοκαιριού, αλλά το σκέφτεται σοβαρά», δήλωσε ο Μασεράνο στο «TyC Sports» και εξήγησε: «Ο Ντι Μαρία απάντησε αρνητικά στην πρόσκληση μου, αλλά ο Λίο το σκέφτεται. Είναι ο Μέσι ο κορυφαίος όλων και αν έρθει μαζί μας στο Παρίσι θα είναι μια τεράστια επιτυχία για ολόκληρο το ποδόσφαιρο της Αργεντινής».

Σχετικές ειδήσεις