ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Μυθικό πριμ στους παίκτες της Νάπολι για πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα

Champions League: Μυθικό πριμ στους παίκτες της Νάπολι για πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα
ΑΠΕ - ΜΠΕ

O πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, θα πληρώσει 10 εκατομμύρια ευρώ στους παίκτες του εάν προκριθούν στα προημιτελικά του Champions League.

Η Νάπολι αντιμετωπίζει την Τρίτη (12/3) στην Ισπανία την Μπαρτσελόνα, στη ρεβάνς του 1-1 στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» για μια θέση στα προημιτελικά του Champions League.

Μια πρόκριση που θα ενισχύσει εκτός από το αγωνιστικό γόητρο των Ιταλών και τα ταμεία τους. Κι αυτό γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα τους εξασφαλίσει και ένα εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων του 2025. Από το οποίο κάθε ομάδα που συμμετέχει παίρνει ως «δώρο καλωσορίσματος» ένα ποσό της τάξης των 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Εάν προκριθεί η Νάπολι θα είναι σε καλό δρόμο για να είναι ανάμεσα στις 32 καλύτερες ομάδες στον κόσμο σύμφωνα με τα κριτήρια της FIFA. Μια νίκη σε έναν από τους δύο πιθανούς αγώνες των προημιτελικών σίγουρα θα της σφράγιζε τη συμμετοχή στο μεγάλο γεγονός της επόμενης χρονιάς.

Για το λόγο αυτό - σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport - ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, υποσχέθηκε μπόνους 10 εκατομμυρίων ευρώ στους παίκτες του εάν αποκλείσουν την Μπαρτσελόνα. Αρκετά για να τους δώσει ένα σημαντικό έξτρα κίνητρο.

Η πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League θα εξασφάλιζε 10,6 εκατομμύρια ευρώ για τον σύλλογο, συν τα πολύ πιθανά 50 εκατομμύρια για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων του 2025.

Σχετικές ειδήσεις