ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Εθνική ανδρών της Νιγηρίας έβαλε αγγελία στο facebook για να βρει νέο προπονητή (pic)

Η Εθνική ανδρών της Νιγηρίας έβαλε αγγελία στο facebook για να βρει νέο προπονητή (pic)
AP IMAGES

Πρωτόγνωρη κίνηση από την ομοσπονδία της Νιγηρίας, η οποία ψάχνει μέσω αγγελίας τον αντικαταστάτη του Ζοσέ Πεσέιρο.

Έναν πρωτότυπο κι αρκετά ανορθόδοξο τρόπο επέλεξε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Νιγηρίας για να εντοπίσει τον επόμενο προπονητή της.

Οι «Σούπερ Αετοί» έκαναν εξαιρετική πορεία στο πρόσφατο Κόπα Άφρικα, καθώς έφτασαν στον μεγάλο τελικό αλλά ηττήθηκαν με 2-1 με ανατροπή από την Ακτή Ελεφαντοστού και έχασαν το τρόπαιο, με την απώλεια του τίτλου να φέρνει και το τέλος εποχής του Ζοσέ Πεσέιρο.

Ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού (2007-08) υπέβαλε την παραίτησή του από τον πάγκο της Νιγηρίας, η οποία έγινε αποδεκτή, με τη θέση του ομοσπονδιακού να παραμένει κενή εδώ και έναν μήνα.

Έτσι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε να βάλει αγγελία στο Facebook!

«Προσοχή προς τους παθιασμένους προπονητές ποδοσφαίρου! Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Νιγηρίας (NFF) αναζητεί έναν οραματιστή ηγέτη για να αναλάβει το τιμόνι της εθνικής ομάδας ανδρών, των πανίσχυρων Σούπερ Αετών.

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να ηγηθείτε μίας ομάδας πλούσια σε ιστορία και να την οδηγήσετε σε ακόμη μεγαλύτερη δόξα στη διεθνή σκηνή», αναφέρει η αγγελία της Νιγηρίας, η οποία πέρα από προπονητή για την Εθνική ανδρών ψάχνει και για την Κ-17.

Η καταληκτική ημερομηνία για τις αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους προπονητές είναι η 12η Μαρτίου 2024.

Σχετικές ειδήσεις