ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Youth League: Ο Ολυμπιακός «σκότωσε» την Μπάγερν Μονάχου και προκρίθηκε στους «4» - Δείτε τα γκολ

Youth League: Ο Ολυμπιακός «σκότωσε» την Μπάγερν Μονάχου και προκρίθηκε στους «4» - Δείτε τα γκολ
Screenshot

Ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του UEFA Youth League πήρε ο Ολυμπιακός U19, επικρατώντας με 3-1 μέσα στο Μόναχο της Μπάγερν.

Πραγματοποιώντας μεγαλειώδη εμφάνιση μέσα στο Μόναχο, ο Ολυμπιακός U19 επικράτησε με 3-1 της Μπάγερν και πανηγύρισε την πρώτη πρόκριση ελληνικής ομάδας στα ημιτελικά του UEFA Youth League.

Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Ναντ - Κοπεγχάγη, σε αγώνα που θα διεξαχθεί στις 19 Απριλίου στο Final Four της Νιόν της Ελβετίας, για να διεκδικήσει την παρουσία του στον μεγάλο τελικό.

Μέσα σε λιγότερο από δέκα λεπτά, μετά το ημίωρο του πρώτου ημιχρόνου, οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν και τα τρία γκολ!

Το σκορ άνοιξε ο Χρήστος Μουζακίτης στο 32΄ από λάθος του Γερμανού τερματοφύλακα, πετυχαίνοντας το 5ο του γκολ στη διοργάνωση. Ο Αντώνης Παπακανέλλος πέτυχε το 2-0 με αριστουργηματικό γκολ στο 37' και ο Μπάμπης Κωστούλας έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στην ομάδα του στο 40'.

Στο 63΄ ο Ράμσακ μείωσε για τη Μπάγερν, ο Ζβόναρεκ είχε κεφαλιά στο δοκάρι δύο λεπτά αργότερα κι αυτό ήταν το διάστημα στο οποίο οι Βαυαροί εξάντλησαν τις πιθανότητές τους.

ΜΠΑΓΕΡΝ (Ρενέ Μάριτς): Σμιτ, Σόλτσε, Μανούμπα, Σολ, Χένιγκ, Φερνάντεθ, Γένσεν (46΄ Νκιλί), Ζβόναρεκ, Αζνού (46΄ Λίτσινα), Ράμσακ, Κούσι-Ασάρε

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Κ.Κωστούλας, Τανούλης, Πρεκατές, Κουτσογούλας (90+1΄ Χρήστου), Αλαφάκης, Μπάκουλας, Μουζακίτης, Πνευμονίδης (67΄ Λιατσικούρας), Παπακανέλλος (78΄ Δάμα), Μπ. Κωστούλας

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ: