ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Τρελά» λεφτά στην Μπαρτσελόνα για να αλλάξει χορηγό αθλητικού εξοπλισμού

«Τρελά» λεφτά στην Μπαρτσελόνα για να αλλάξει χορηγό αθλητικού εξοπλισμού

Πρόταση με πριμ υπογραφής 100 εκ. ευρώ κατέθεσε η Puma στην Μπαρτσελόνα και οι Καταλανοί είναι πιθανό να αλλάξουν μετά από χρόνια επίσημο προμηθευτή αθλητικού υλικού.

«Χορός» εκατομμυρίων για τον επίσημο χορηγό αθλητικού εξοπλισμού της Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί έχουν δεχτεί δελεαστική πρόταση από την Puma, η οποία θέλει να γίνει ο επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού των «μπλαουγκράνα». Με το αζημίωτο φυσικά.

Μάλιστα η συγκεκριμένη πρόταση έρχεται σε εποχή που η Μπαρτσελόνα έχει οικονομικές ανάγκες, καθώς ακόμη δεν έχει απαλλαγεί πλήρως απ’ τις δυσκολίες που την ταλαιπωρούν τα τελευταία χρόνια. Η πρόταση της Γερμανικής εταιρίας, είναι έναντι 120 εκατ. ευρώ ετησίως. Περίπου 15 εκ. περισσότερα για κάθε χρόνια, απ’ όσα παίρνουν τώρα οι Καταλανοί απ’ τη Nike.

Τη διαφορά όμως, κάνει το μπόνους υπογραφής στη συμφωνία που δίνει η Puma. Η οποία αν η Μπαρτσελόνα την προτιμήσει, θα της δώσει για την υπογραφή συμβολαίου 100 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, καλύπτει η ίδια το πρόστιμο από το «σπάσιμο» συμβολαίου με τη Nike.

Πλέον ο Ζοάν Λαπόρτα θα πάρει την τελική απόφαση, με το σενάριο αλλαγής χορηγού αθλητικού προμηθευτή, να πλησιάζει όπως αναφέρουν στη Βαρκελώνη.