ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League, Europa League: Live streaming η κλήρωση των προημιτελικών (video)

Champions League Europa League κληρώσεις
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Champions League, Europa League: Δείτε σε live streaming την κλήρωση των προημιτελικών των δύο κορυφαίων διασυλλογικών διοργανώσεων.

Η καρδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου θα «χτυπήσει» στις 15:00, όταν θα διεξαχθεί η κλήρωση του Europa Conference League.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα μπουν στην κληρωτίδα και με δεδομένο ότι από αυτή τη φάση δεν υπάρχουν πλέον περιορισμοί δεν αποκλείεται να προκύψει ένας ελληνικός «εμφύλιος». Οι υπόλοιπες έξι ομάδες των προημιτελικών είναι οι: Φενέρμπαχτσε, Φιορεντίνα, Πλζεν, Άστον Βίλα, Μπριζ και Λιλ.

Νωρίτερα, θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις του Champions League και του Europa League, όπου επίσης δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός.

Το πρόγραμμα στη Νιόν ανοίγει στις 13:00 με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όπου ο τελικός θα διεξαχθεί την 1η Ιουνίου στο Wembley. Οι ομάδες που θα αγωνιστούν στους «8» του Champions League: Μπάγερν Μονάχου, Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ, Ντόρτμουντ, Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στις 14:00 ακολουθεί η κλήρωση του Europa League, με τις ομάδες να μαθαίνουν τον δρόμο έως τον τελικό του Δουβλίνο που έχει οριστεί στις 24 Μαΐου. Στους «8» συμμετέχουν οι: Μαρσέιγ, Μπενφίκα, Γουέστ Χαμ, Μίλαν, Λίβερπουλ, Ρόμα, Αταλάντα, Λεβερκούζεν.

Δείτε σε live streaming, τις κληρώσεις του Champions League και του Europa League:

Σχετικές ειδήσεις