ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το αυτογκόλ της χρονιάς ο Ντισασί της Τσέλσι!

Το αυτογκόλ της χρονιάς ο Ντισασί της Τσέλσι!

Blooper έγινε ήδη ο Ντισασί της Τσέλσι, με το… εκπληκτικό αυτογκόλ που σημείωσε στο ματς του Αγγλικού κυπέλλου κόντρα στη Λέστερ. Δείτε τη φάση.

Η Τσέλσι επικράτησε 4-2 της Λέστερ στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Πάλι καλά για τον Ντισασί, γιατί κινδύνευσε να μείνει στην ιστορία με αυτό που έκανε. Ο παίκτης των Λονδρέζων, στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης, σημείωσε το αυτογκόλ της χρονιάς!

Ο Γάλλος έγινε κάτοχος της μπάλας πολύ έξω απ’ την περιοχή της ομάδας του και δεξιά. Μετά από πλάγιο άουτ που του έδωσε την μπάλα συμπαίκτης του. Ξαφνικά, επειδή αισθάνθηκε πίεση, σκέφτηκε να γυρίσει την μπάλα στον τερματοφύλακά του.

Όμως εδώ υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια. Λόγω της φάσης ο Σάντσεθ ήταν εκτός της εστίας του. Σα να μην έφτανε αυτό, ο Ντισασί δεν έκανε απλό γύρισμα. Με φαλτσαριστό ψηλοκρεμαστό πλασέ ουσιαστικά, δεν άφησε και κανένα περιθώριο αντίδρασης στον συμπαίκτη του. Ο οποίος απλά μάζεψε τη μπάλα απ’ τα δίχτυα του.

Σε εκείνο το σημείο έγινε το 2-1, σε μια φάση που αρχικά δεν «έπιασε» ούτε ο σκηνοθέτης, καθώς κανείς δεν περίμενε αυτό που θα συμβεί. Δείτε το αυτογκόλ του Ντισασί: