ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Euro 2024, Ελλάδα: Πρόβλημα με Κουλιεράκη - Χάνει τον «τελικό» με Καζακστάν

Euro 2024, Ελλάδα: Πρόβλημα με Κουλιεράκη - Χάνει τον «τελικό» με Καζακστάν
Eurokinissi

Euro 2024: Μ’ ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για τον «τελικό» με το Καζακστάν, καθώς ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αποχώρησε με πρόβλημα.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και όπως όλα δείχνουν, δεν θα δώσει το «παρών» στον «τελικό» της Εθνικής Ελλάδας με το Καζακστάν.

Το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» υποδέχεται στην «OPAP Arena» τους Καζάκους, το βράδυ της Πέμπτης (21/03) στις 21:45 και θέλει τη νίκη για να βρεθεί στον τελικό του Nations League.

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει ακριβώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο διεθνής νεαρός μπακ, ωστόσο, δύσκολα θα είναι στις αρχικές επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ για το ματς, με τους Μαυροπάνο και Χατζηδιάκο να συγκεντρώνουν περισσότερες πιθανότητες να βρίσκονται στην ενδεκάδα.

Παράλληλα, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας έχει στη διάθεσή του και τους Ρέτσο και Τζαβέλλα που έχουν κληθεί. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά και είναι στη διάθεση του Ουρουγουανού κόουτς.

Σχετικές ειδήσεις