ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές: Ετοιμάζει κίνηση για Μαυροπάνο η Ίντερ - Τα δεδομένα του deal

Μεταγραφές: Ετοιμάζει κίνηση για Μαυροπάνο η Ίντερ - Τα δεδομένα του deal
Eurokinissi

Μεταγραφές: Στη λίστα της Ίντερ για το ερχόμενο καλοκαίρι εμφανίζεται ο Ντίνος Μαυροπάνος.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε την Πέμπτη (21/03) το βράδυ στη νίκη 5-0 της Εθνικής Ελλάδας στον ημιτελικό των play offs κόντρα στο Καζακστάν για το Path C του Nations League. Ο διεθνής στόπερ είναι από τους βασικούς συντελεστές για το αντιπροσωπευτικό «συγκρότημα» της πατρίδας μας, αν και στη Γουέστ Χαμ δεν θεωρείται βασικός.

Ωστόσο, οι εμφανίσεις του έχουν ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων της Ευρώπης και σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην «Gazzetta dello Sport» η Ίντερ έχει συλλέξει πληροφορίες για την περίπτωσή του και το όνομά του έχει τοποθετηθεί ψηλά στη μεταγραφική λίστα.

Οι «νερατζούρι» εμφανίζονται ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Serie A και ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν την προεργασία τους για την ερχόμενη σεζόν. Βασικός στόχος είναι ένας ή ακόμα και δύο κεντρικοί αμυντικοί. Ο Ατσέρμπι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν αν επιβεβαιωθεί η ρατσιστική επίθεση στον Χουάν Ζέσους της Νάπολι, ενώ ο Ντε Φράι δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του.

Για τον λόγο αυτό, στη λίστα των Ιταλών είναι ο Ντίνος Μαυροπάνος. Πάντως, βασικός στόχος είναι ο Κιμ Μιν Τζάε. Ο Νοτιοκορεάτης αποκτήθηκε το περσινό καλοκαίρι από την Μπάγερν Μονάχου, η οποία ξόδεψε 50.000.000 ευρώ για να τον πάρει από τη Νάπολι. Όμως, το τελευταίο διάστημα έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα και οι «νερατζούρι» θα κάνουν την κίνησή τους να τον αποκτήσουν, ακόμα και με τη μορφή του… δανείου.

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που απασχοεί την Ίντερ είναι ο Κρις Σμόλινγκ. Ο Άγγλος άσος της Ρόμα ταλαιπωρείται από τραυματισμούς, όμως, ο Σιμόνε Ιντζάγκι θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει στην ομάδα του, μια και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και σε σύστημα με τρεις αμυντικούς.

Σχετικές ειδήσεις