ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έξι αγωνιστικές στην Τραμπζονσπόρ – Αντίδραση με ύβρεις: «Γ…..ω τη δικαιοσύνη σας»!

Έξι αγωνιστικές στην Τραμπζονσπόρ – Αντίδραση με ύβρεις: «Γ…..ω τη δικαιοσύνη σας»!

Σημαντική τιμωρία στην Τραμπζονσπόρ για τα επεισόδια με τη Φενέρμπαχτσε – Απίστευτη τοποθέτηση της ομάδας της Τραπεζούντας: «Γ…..ώ τη δικαιοσύνη σας»!

Τα μεγάλης έκτασης επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς της Τραμπζονσπόρ και ποδοσφαιριστές της Φενέρμπαχτσε, έφεραν σημαντικές ποινές στην ομάδα της Τραπεζούντας. Η απόφαση ήταν έξι αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών συν 3.000 ευρώ πρόστιμο. Παράλληλα, από 1 αγωνιστική επιβλήθηκε στους παίκτες που ενεπλάκησαν.

Η συγκεκριμένη απόφαση έφερε έντονη αντίδραση από την ομάδα της Τραπεζούντας. Η οποία ήταν προφανές πως έγινε έξαλλη με την ποινή που της επιβλήθηκε, θεωρώντας πως έπρεπε να… πέσει στα μαλακά. Μάλιστα στην πρωτεύουσα του Πόντου θεωρούν πως όλα αυτά οφείλονται στην πίεση της Φενέρ και τις απειλές της πως θα αποχωρήσει απ’ το πρωτάθλημα.

Σε ανάρτησή της στα επίσημα social media της ομάδας, η Τραμπζονσπόρ ευθέως βρίζει τη δικαιοσύνη! Συγκεκριμένα η επίσημη αντίδραση του κλαμπ αναφέρει:

«Γ…..ώ τη δικαιοσύνη σας! Σηκωθείτε απ’ τις θέσεις σας, παραιτηθείτε», ανέφερε χαρακτηριστικά η ομάδα της Τραπεζούντας, απευθυνόμενη στην Τουρκική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.