ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - Άρης: Με Γιόβετιτς και Ρίτσαρντς οι Πειραιώτες - Οι δύο ενδεκάδες

Ολυμπιακός - Άρης: Με Γιόβετιτς και Ρίτσαρντς οι Πειραιώτες - Οι δύο ενδεκάδες

Ολυμπιακός - Άρης: Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξαν Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και Άκης Μάντζιος για το ματς που ανοίγει την αυλαία της 3ης αγωνιστικής των playoffs της Super League.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη (3/4, 19:00, COSMOTE SPORT 2HD) για την 3η αγωνιστική των playoffs της Super League, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες μετά τις ήττες από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στις δύο πρώτες «στροφές» του μίνι πρωταθλήματος.

Ο Χοσέ Λουίν Μεντιλίμπαρ προχώρησε σε αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που χρησιμοποίησε στη Νέα Φιλαδέλφεια και είχε αρκετά καλή απόδοση.

Ο Ισπανός επέλεξε σχηματισμό 4-4-2, με τον Τζολάκη να παραμένει κάτω από τα δοκάρια και τους Κάρμο - Ρέτσο κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Ρίτσαρντς επιλέχθηκε αντί του Ορτέγκα αριστερά και ο Ροντινέι συνεχίζει δεξιά.

Ο Τσικίνιο με τον Έσε παραμένουν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής, με τους Ποντένσε και Φορτούνη στα επιθετικά άκρα, ενώ ο Γιόβετιτς θα κινείται πίσω από τον Ελ Κααμπί στην επίθεση.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού:

Λίγο αργότερα έγινε γνωστή και η ενδεκάδα που επέλεξε ο Άκης Μάντζιος για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Ρόουζ, Μπράμπετς, Μοντόγια, Ζουλ, Βερστράτε, Σουλεϊμάνοφ, Νταρίντα, Σαβέριο, Μορόν.

Σχετικές ειδήσεις