ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης - Παναθηναϊκός: Μεγάλη ένταση στο ημίχρονο - Το συμβάν με Ιωαννίδη και Μάντζιο (pics)

Άρης - Παναθηναϊκός: Μεγάλη ένταση στο ημίχρονο - Το συμβάν με Ιωαννίδη και Μάντζιο (pics)

Άρης - Παναθηναϊκός: Ξέφυγε η κατάσταση με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με αφορμή μια χειρονομία του Άκη Μάντζιου στον Φώτη Ιωαννίδη κατά τη διάρκεια του ματς.

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου στο Άρης - Παναθηναϊκός.

Στο Τριφύλλι ήταν έξαλλοι με πολλά από τα σφυρίγματα του Σκοπιανού διαιτητή, Αλεξάνταρ Στάβρεφ, ο οποίος έχασε αρκετές φάσεις.

Με τη λήξη του ημιχρόνου αρκετοί παίκτες έπεσαν πάνω του για να διαμαρτυρηθούν για τις αποφάσεις του, μεταξύ αυτών και ο Φώτης Ιωαννίδης.

Κάποια στιγμή εμφανίστηκε και ο Άκης Μάντζιος για να πει κάτι, με τον φορ του Παναθηναϊκού να ανοίγει διάλογο σε έντονο ύφος.

Αιτία ήταν ότι στη διάρκεια του πρώτου μέρους σε ένα φάουλ που δεν δόθηκε υπέρ του Ιωαννίδη, ο προπονητής του Άρη έκανε νοήματα στον Έλληνα επιθετικό να σταματήσει να βουτάει...

Στο σημείο έσπευσαν αρκετοί κι από τις δύο ομάδες, με τον τιμ μάνατζερ του Άρη, Γιώργο Γκουγκουλιά να πηγαίνει επιθετικά προς τον φορ του Παναθηναϊκού και να του λέει κάτι, ακουμπώντας τον αρχικά στο σβέρκο και μετά στο στήθος.

Ο Ιωαννίδης έγινε έξαλλος και ανταπέδωσε με σπρώξιμο, με την ένταση να γίνεται μεγάλη και τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν για να εκτονωθεί η κατάσταση.

Δείτε φωτογραφίες:

Σχετικές ειδήσεις