ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

AEK – ΠΑΟΚ: Έντονος διάλογος Αλμέιδα – Λουτσέσκου μετά το τέλος – Τα highlights του ντέρμπι (video)

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ Super League
Glomex

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Έντονο διάλογο είχαν ο Ματίας Αλμέιδα κι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι «Δικεφάλων», για την 4η αγωνιστική των playoffs της Super League.

Ο ΑΕΚ προηγήθηκε 2-0 στο 49ο λεπτό, αλλά ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 2-2 κι έφυγε με «χρυσό» βαθμό από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε έτσι να παραμείνει μόνος πρώτος στη βαθμολογία. Μετά το τέλος του αγώνα, οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν έναν μίνι διάλογο σε αρκετά έντονο τόνο, χωρίς, πάντως, να υπάρξει κάτι παραπάνω.

Τα highlights του ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Αλμέιδα: «Κάποια πράγματα έγιναν καλά, κάποια πρέπει να βελτιωθούν»

Ο Ματίας Αλμέιδα δήλωσε μετά το τέλος στην κάμερα της CosmoteTV: «Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι, με δύο ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο, και οι δύο έκαναν το δικό τους κομμάτι, εμείς δεν μπορέσαμε να διατηρήσουμε τη διαφορά με τα δύο γκολ. Ήταν κάποιες φάσεις που το παιχνίδι παιζόταν πάνω-κάτω, οπότε ο αντίπαλος μπόρεσε και ισοφάρισε. Εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε, δεν μπορεί να καθοριστεί τίποτα. Έγιναν κάποια πράγματα καλά και κάποια που πρέπει να βελτιωθούν».

Λουτσέσκου: «Ψεύτικο το σκορ»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, από την πλευρά του, δήλωσε στην CosmoteTV για το αν έβγαλε ένταση το 2-2 κι έδειξε τον ΠΑΟΚ: «Το σκορ είναι ψεύτικο. Ένα 2-0 που ήρθε για την ΑΕΚ μετά από δικά μας ηλίθια λάθη. Από ένα πλάγιο δικό μας κι άλλη μία φάση που δεν αξιολογήσαμε σωστά. Μέχρι εκείνο το σημείο ήταν ένα ισορροπημένο ματς, που δεν υπήρξαν εκατέρωθεν φάσεις από τις δύο ομάδες.

Από εκεί και πέρα, ήρθε μια μεγάλη αντίδραση από την ομάδα μας, δεν τα παρατήσαμε, δεν σταματήσαμε καθόλου, παίζοντας απέναντι από έναν καλό αντίπαλο, σ' ένα δύσκολο γήπεδο, με μία ομάδα που έχει τον καλύτερο προπονητή στην ιστορία της.

Αυτό είναι το μερίδιο των παικτών, ότι δεν σταμάτησαν καθόλου. Κι επίσης, μου άρεσε πάρα πολύ η αντίδραση των παικτών, στο γεγονός ότι παρόλο που έγινε 2-2, προσπαθήσαμε να βγούμε μπροστά για να καταφέρουμε να πάρουμε και τη νίκη, να βάλουμε ένα τρίτο γκολ, γεγονός που δείχνει μία πολύ καλή νοοτροπία της ομάδας».

Όσο για την αύρα που δίνει αυτό το αποτέλεσμα στην ομάδα, είπε: «Τίποτα, απλά μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Δεν είναι πολλές οι ομάδες, οι οποίες έχουν αυτή τη δυνατότητα, να βρίσκονται και στις δύο διοργανώσεις. Δεν μας δίνει τίποτα παραπάνω από τη δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια την οποία κάνουμε».

Σχετικές ειδήσεις