ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ άφησε εκτός Μαντσίνι και Ρούμπεν, ίωση ο Μλαντένοβιτς

Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ άφησε εκτός Μαντσίνι και Ρούμπεν, ίωση ο Μλαντένοβιτς

Παναθηναϊκός: Η αποστολή των «πράσινων» για την αναμέτρηση με τη Λαμία για τα play offs – Στο «Γ. Καλαφάτης» ο Γιάννης Αλαφούζος.

Πάση θυσία τη νίκη θέλει ο Παναθηναϊκός στο ματς της Κυριακής (14/4) με τη Λαμία στη Λεωφόρο. Οι «πράσινοι» έχουν το θεωρητικά ευκολότερο εντός έδρας παιχνίδι τους μέχρι το τέλος της Super League και συγχρόνως ψάχνουν εκδίκηση για την ισοπαλία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο Φατίχ Τερίμ άφησε εκτός αποστολής τον Ντάνιελ Μαντσίνι και τον Ρούμπεν Πέρεθ, χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Αντίθετα, ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς που επίσης έμεινε εκτός, ταλαιπωρείται από ίωση. Φυσικά εκτός είναι και πάλι ο Σένκεφελντ, με τον Ζέκα να επιστρέφει στην αποστολή.

Το παρών στο «Γ. Καλαφάτης» στην τελευταία προπόνηση, έδωσε ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ παρακολούθησε τη δουλειά των ποδοσφαιριστών, κάτι που είχε κάνει και πριν λίγο καιρό.

Η αποστολή για το ματς με τη Λαμία:

Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Γεντβάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.