ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Conference League: Με ελληνικό παρελθόν οι διαιτητές στα ΠΑΟΚ-Μπριζ και Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός

Conference League: Με ελληνικό παρελθόν οι διαιτητές στα ΠΑΟΚ-Μπριζ και Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός

Η UEFA ανακοίνωσε τους διαιτητές για τις ρεβάνς των προημιτελικών του Conference League, Φενερμπαχτσέ - Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ - Μπριζ.

Τους διαιτητές που θα σφυρίξουν στις ρεβάνς των προημιτελικών του Conference League, ΦενερμπαχτσέΟλυμπιακός και ΠΑΟΚΜπριζ έκανε γνωστούς την Τρίτη (16/4) η UEFA.

Στο παιχνίδι της Τούμπας ορίστηκε ο Ιταλός Νταβίντε Μάσα, ο οποίος είχε σφυρίξει το περσινό επεισοδιακό ντέρμπι των playoffs της Super League Ολυμπιακός - ΑΕΚ 1-3. Μάλιστα, στο φύλλο αγώνα είχε γράψει πως δέχθηκε χτύπημα στα γεννητικά όργανα, χωρίς να καταλάβει από ποιον.

Βοηθοί το θα είναι οι Φιλίπο Μέλι, Στέφανο Αλάσιο, 4ος θα είναι ο Μάρκο Ντι Μπέλλο και στο VAR ο Αλεσάντρο Ντι Πάολο.

Στο παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης, ανάμεσα στη Φενέρ και τον Ολυμπιακό ορίστηκε ο Τομπίας Στίλερ, ο οποίος πρόσφατα σφύριξε τόσο την πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Μπριζ, όσο και το ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-2.

Ο 42χρονος Γερμανός ρέφερι έχει βρεθεί αρκετές φορές στην Ελλάδα, καθώς ήταν στο περσινό ματς των playoffs ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 4-0, στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1 (τον Οκτώβριο του 2020) στο ΟΑΚΑ, στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1 (τον φεβρουάριο του 2020) και στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-1 (τον Φεβρουάριου του 2019).

Μαζί του θα έχει για βοηθούς τους Κρίστιαν Γκίτελμαν και Μαρκ Μπορς, 4ος θα είναι ο Ντάνιελ Σλάγκερ, ενώ στο VAR ο Κρίστιαν Ντίνγκερτ.

Σχετικές ειδήσεις