ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων

ΑΕΚ Μουσείο Ιστορίας
Intime News

ΑΕΚ: Το Μουσείου Ιστορίας του συλλόγου ανοίγει τις πύλες του για το κοινό την Τετάρτη (24/4) κι η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ γνωστοποίησε τα ωράρια λειτουργίας και τις τιμές των εισιτηρίων.

Μια εβδομάδα μετά τη συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής, η ΑΕΚ εγκαινίασε, το Σάββατο (20/4) το μεσημέρι, το Μουσείο Ιστορίας της στην «OPAP Arena».

Την κορδέλα έκοψε ο θρύλος του συλλόγου και του ελληνικού ποδοσφαίρου, Θωμάς Μαύρος, σφραγίζοντας άλλη μια ημερομηνία ορόσημο στην ιστορία του συλλόγου.

Το Μουσείο είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες του, με τις πύλες του να ανοίγουν την ερχόμενη Τετάρτη (24/4), ημέρα όπου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην «OPAP Arena» το ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, μέσω ανακοίνωσης, γνωστοποίησε τα ωράρια λειτουργίας και τις τιμές των εισιτηρίων. Την πρώτη ημέρα λειτουργείας, θα είναι ανοικτό από τις 10 το πρωί μέχρι τις 20:30, ώρα έναρξης του ντέρμπι κορυφής της Super League. Το απλό εισιτήριο κοστίζει 15 ευρώ, ενώ συνδυαστικά με εκείνο του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού η τιμή είναι 22 ευρώ.

Αναλυτικά…

«Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες του και να τους προσφέρει μία μοναδική εμπειρία!

Από αύριο Τετάρτη 24 Απριλίου το Μουσείο τίθεται σε πλήρη λειτουργία και θα περιμένει τους φίλους της ομάδας μας και όλους τους Ελληνες για ένα «ταξίδι» στις μνήμες των 100 χρόνων ιστορίας του συλλόγου.

Από τις 10 π.μ. και μέχρι την ώρα έναρξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό (8.30 μ.μ.) το Μουσείο θα είναι ανοιχτό για το κοινό, ενώ σε καθημερινή βάση οι ώρες λειτουργίας του θα είναι από τις 10 π.μ. μέχρι τις 6 μ.μ. Οι ώρες αυτές θα τροποποιούνται τις μέρες των αγώνων, αναλόγως με την ώρα έναρξής τους. Τις Δευτέρες το Μουσείο θα είναι κλειστό.

Η τιμή του απλού ατομικού εισιτηρίου θα είναι 15 ευρώ. Θα ισχύουν επίσης συνδυαστικά εισιτήρια για επίσκεψη στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ και στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, με την τιμή του απλού εισιτηρίου στα 22 ευρώ.

Εισιτήρια εκδίδονται ηλεκτρονικά, αλλά και σε φυσικό σημείο πώλησης στην είσοδο του Μουσείου. Συνιστούμε, ωστόσο, την αγορά εισιτηρίων μέσω ίντερνετ, για την αποφυγή ταλαιπωρίας.

Μπορείτε να δείτε εδώ τις τιμές των εισιτηρίων και να αγοράσετε τα εισιτήριά σας online

Τρόποι επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 2118886060

Email: info@codexmuseum.com»

Σχετικές ειδήσεις