ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: «Ανατροπή» με Ιωαννίδη - Το νέο συμβόλαιο και η επιστροφή της Λάτσιο

Παναθηναϊκός: «Ανατροπή» με Ιωαννίδη - Το νέο συμβόλαιο και η επιστροφή της Λάτσιο
Intime

Παναθηναϊκός: Νέο συμβόλαιο με τους «πράσινους» προτίθεται να υπογράψει ο Φώτης Ιωαννίδης, τη στιγμή που η Λάτσιο ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά για την απόκτησή του.

Ιδιαίτερα «καυτό» αναμένεται να είναι το ερχόμενο καλοκαίρι για τον Έλληνα επιθετικό και τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός φορ είναι από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του ελληνικού πρωταθλήματος και κατ’ επέκταση των «πράσινων» και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού.

Στην Πορτογαλία, τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Φώτη Ιωαννίδη είναι σχεδόν καθημερινά, μια και ο παίκτης βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Όπως τονίζεται, τα «Λιοντάρια» ετοιμάζονται για πρόταση 20.000.000 ευρώ, ένα ποσό που δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του «τριφυλλιού».

Ωστόσο, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα στην χώρα της ιβηρικής χερσονήσου, ο Φώτης Ιωαννίδης ετοιμάζεται για νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. «Ο Έλληνας διεθνής λαμβάνει μισθό γύρω στις 250.000 ευρώ ετησίως και με τη νέα συμφωνία θα ανέβει στα 1,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην Record, τονίζοντας παράλληλα, πως «παρά το νέο συμβόλαιο, ο επιθετικός δεν κλείνει την πόρτα της εξόδου. Ο ατζέντης του, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς αναζητά λύση για το μέλλον του γνωρίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός ζητάει σταθερά 17 εκατ. ευρώ».

Πάντως, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν είναι η μοναδική που βρίσκεται στην… κούρσα για την απόκτηση του φορ των «πράσινων». Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην «Gazzetta dello Sport» ο 24χρονος άσος εμφανίζεται στο «στόχαστρο» της Λάτσιο, η οποία ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει τον Τσίρο Ιμόμπιλε στο τέλος της σεζόν.

«Ο Καστελάνος θα μείνει, αλλά σαφώς θα χρειαστεί άλλος πρώτος επιθετικός. Ο σύλλογος έχει βάλει στο στόχαστρο τον Φώτη Ιωαννίδη. Τον παρακολουθούν κι άλλες ομάδες και η τιμή του υπολογίζεται στα 15 εκατ. ευρώ», τονίζεται χαρακτηριστικά στο ιταλικό Μέσο για τον φορ του Παναθηναϊκού.

Σχετικές ειδήσεις